Saltear al contenido principal
Crònica Sènior Femení A | Crónica Sénior Femenino A

Crònica Sènior Femení A | Crónica Sénior Femenino A

CRÒNICA / Poio Pescamar – Penya Esplugues: La Penya Esplugues sorprèn a domicili el Poio

(ACFSF). – Partit molt intens entre pontevedreses i barcelonines, en què la Penya Esplugues va fer bo el seu encert en la finalització per emportar-se els punts davant un conjunt vermell que va arriscar amb el joc de cinc en el tram final del partit.

D’inici, el Poio es feia amb el domini del tempo de partit, davant d’una Penya Esplugues que es deixava fer i que buscava sorprendre al contraatac. El període transcorria amb escasses ocasions de gol i els dos equips molt assentats sobre la pista que marxaven al descans amb igualtat en el lluminós.

Res va canviar després del pas pel vestidor, tot i que serien les visitants qui amb dos gols en dos minuts, el primer de Silvia en pròpia porta en el seu intent de rebutjar una rematada de Berta Velasco, i el segon d’Helena Roig a passada de Berta culminant un centre xut, obrien forat per a les visitants.

El Poio es veia obligat a optar pel joc de cinc en els últims compassos de partit, davant la invariabilitat del resultat. El gol de Jenny en jugada en estàtic de cinc permetia al Poio prendre una mica d’aire en l’envit, però dos gols a porta buida de Marta de los Riscos i de Cèlia van acabar per certificar la victòria de la Penya.

Fitxa tècnica:

Poio Pescamar: Silvia; Iria, Jenny, Ale de Pau i Ceci (cinc inicial). També van jugar, Jessy, Cárol, Yoli, Patri, Tani i Deliser.

Penya Esplugues: Nerea; Zoe, Berta Velasco, Helena Roig i Estela (cinc inicial). També van jugar, Arantxa, Marta de los Riscos, Cèlia, Marta González i Laura.

Inidencias: Van rebre cartolina groga Helena Roig, de la Penya Esplugues, i Ceci i Deliser, del Poio. Al voltant de 150 espectadors al Pavelló Municipal de Poio.

Gols:

0-1, min. 29 Silvia (pròpia porta)

0-2, min. 31 Helena Roig

1-2, min. 39 Jenny

1-3, min. 40 Marta de los Riscos

1-4, min. 40 Cèlia

 


 

CRONICA / Poio Pescamar – Penya Esplugues: La Penya Esplugues sorprende a domicilio al Poio

(ACFSF). – Partido muy intenso entre pontevedresas y barcelonesas, en el que la Penya Esplugues hizo bueno su acierto en la finalización para llevarse los puntos ante un conjunto rojillo que arriesgó con el juego de cinco en el tramo final del partido.

De inicio, el Poio se hacía con el dominio del tempo de partido, ante una Penya Esplugues que se dejaba hacer y que buscaba sorprender al contragolpe. El período transcurría con escasas ocasiones de gol y los dos equipos muy asentados sobre la cancha que se marchaban al descanso con igualdad en el luminoso.

Nada cambió tras el paso por el vestuario, si bien serían las visitantes quiénes con sendos goles en otros tantos minutos, el primero de Silvia en propia puerta en su intento de despejar un remate de Berta Velasco, y el segundo de Helena Roig a pase de Berta culminando un centro chut, abrían hueco para las visitantes.

El Poio se veía obligado a optar por el juego de cinco en los últimos compases de partido, ante la invariabilidad del resultado. El gol de Jenny en jugada en estático de cinco permitía al Poio tomar algo de aire en el envite, pero dos goles a puerta vacía de Marta de los Riscos y de Cèlia acabaron por certificar la victoria de la Penya.

Ficha técnica:

Poio Pescamar: Silvia; Iria, Jenny, Ale de Paz y Ceci (quinteto inicial). También jugaron, Jessy, Cárol, Yoli, Patri, Tani y Deliser.

Penya Esplugues: Nerea; Zoe, Berta Velasco, Helena Roig y Estela (quinteto inicial). También jugaron, Arantxa, Marta de los Riscos, Cèlia, Marta González y Laura.

Inidencias: Recibieron cartulina amarilla Helena Roig, en la Penya Esplugues, y Ceci y Deliser, en el Poio. Alrededor de 150 espectadores en el Pabellón Municipal de Poio.

Goles:

0-1, min. 29 Silvia (propia puerta)

0-2, min. 31 Helena Roig

1-2, min. 39 Jenny

1-3, min. 40 Marta de los Riscos

1-4, min. 40 Cèlia

Volver arriba