Saltear al contenido principal
Crònica Sènior Femení A | Crónica Sénior Femenino A

Crònica Sènior Femení A | Crónica Sénior Femenino A

CRÒNICA / Leganés FS – Penya Esplugues: Repartiment de punts entre Leganés i Penya Esplugues en un xoc intens d’anada i tornada

Foto: Leganés FSF

(ACFSF) .- El Leganés començava pressionant a tres quarts de pista la sortida de pilota de l’esquadra catalana, que tenia en Raquel el seu principal baluard defensiu salvant una matinera ocasió d’Ángela.

A poc a poc, les catalanes aconseguien equilibrar el tempo del partit. Als onze de joc, després de fer-se amb la maneta del matx, la Penya Esplugues aconseguia avançar-se en el partit per mediació de Laura de tret exterior després d’un servei de córner.

Reaccionava poc després el Leganés amb sengles ocasions de Patri Montilla i Laura Uña. En el tram final del període, el Leganés tornava a dominar el joc però la Penya Esplugues no s’arrugava i creava molt perill a la contra.

A la represa, l’esquadra pepinera tornava a tractar de pressionar la sortida de pilota visitant a la recerca de robatoris de pilota que li concedissin més presència ofensiva. El xoc es submergia en un període d’intercanvi d’ocasions clares de gol sobre les dues àrees.

A quatre de la conclusió, Ángela aconseguia igualar el partit amb un xut escorat des de la cantonada que tocava en una jugadora catalana per enviar-lo al fons de la seva pròpia porteria.

En el tram final, la Penya Esplugues va disposar de sengles ocasions clares de Berta Velasco que aconseguia frenar la portera pepinera Berta i Mali va tenir una última ocasió gairebé sobre la botzina per haver concedit la victòria a les locals, tot i que unes i altres van haver de conformar-se amb el repartiment de punts.

Fitxi tècnica:

Leganés: Sandra; Laura Uña, Ampi, Patri Montilla i Ángela (cinc inicial). També van jugar, Mali, Saki, Puche, Mónica, Lucía i Bea Torija.

Penya Esplugues: Raquel; Berta Velasco, Zoe Juanes, Estela i Helena Roig (cinc inicial). També van jugar, Arantxa, Marta de los Riscos, Laura, Cèlia, Marta González i Nerea (segona portera).

Col·legiats: Báez Perandones i Torres de la Torre del col·legi madrileny. Va rebre cartolina groga Berta Velasco de la Penya Esplugues.

Incidències: Prop de 500 espectadors al pavelló La Fortuna.

Gols:

0-1, min. 11 Laura.

1-1, min. 36 Àngela.


CRONICA / Leganés FS – Penya Esplugues: Reparto de puntos entre Leganés y Penya Esplugues en un choque intenso de ida y vuelta

(ACFSF).- El Leganés comenzaba presionando en tres cuartos de cancha la salida de balón de la escuadra catalana, que tenía en Raquel a su principal baluarte defensivo salvando una tempranera ocasión de Ángela.

Poco a poco, las catalanas conseguían equilibrar el tempo de partido. A los once de juego, después de hacerse con la manija del juego, la Penya Esplugues conseguía adelantarse en el partido por mediación de Laura de disparo exterior tras saque de esquina.

Reaccionaba poco después el Leganés con sendas ocasiones de Patri Montilla y Laura Uña. En el tramo final del período, el Leganés volvía a dominar el juego pero la Penya Esplugues no se arrugaba y creaba mucho peligro a la contra.

En la reanudación, la escuadra pepinera volvía a tratar de presionar la salida de balón visitante en busca de robos de balón que le concedieran mayor presencia ofensiva. El choque se sumergía en un período de intercambio de ocasiones claras de gol sobre ambas áreas.

A cuatro de la conclusión, Ángela conseguía igualar el partido con un disparo escorado desde la esquina que golpeaba en una jugadora catalana para enviar al fondo de su propia portería.

En el tramo final, la Penya Esplugues dispuso de sendas ocasiones claras de Berta Velasco que conseguía malograr la cancerbera pepinera Berta y Mali tuvo una postrera ocasión casi sobre la bocina para haber concedido la victoria a las locales, si bien unas y otras hubieron de conformarse con el reparto de puntos.

Fiche técnica:

Leganés: Sandra; Laura Uña, Ampi, Patri Montilla y Ángela (quinteto inicial). También jugaron, Mali, Saki, Puche, Mónica, Lucía y Bea Torija.

Penya Esplugues: Raquel; Berta Velasco, Zoe Juanes, Estela y Helena Roig (quinteto inicial). También jugaron, Arantxa, Marta de los Riscos, Laura, Cèlia, Marta González y Nerea (segunda portera).

Colegiados: Báez Perandones y Torres de la Torre del colegio madrileño. Recibió cartulina amarilla Berta Velasco en la Penya Esplugues.

Incidencias: Cerca de 500 espectadores en el pabellón La Fortuna.

Goles:

0-1, min. 11 Laura.

1-1, min. 36 Ángela

Volver arriba