Saltear al contenido principal
Crònica Sènior Femení A | Crónica Sénior Femenino A

Crònica Sènior Femení A | Crónica Sénior Femenino A

CRÒNICA Penya Esplugues – Burela: Pescados Rubén Burela fa valer la seva efectivitat contra una aguerrida Penya Esplugues

(ACFSF). – Després d’un inici de partit equilibrat, el Burela prenia les regnes del marcador amb un xut precís des de fora de l’àrea que la brasilera Dany s’encarregava de convertir en el 0 a 1, aprofitant una pilota perduda dins de l’àrea local. El conjunt de Lugo dominava per moments l’envit i disposava d’una doble ocasió per ampliar la seva renda.

A la mitjania del període, Cilene amb una rematada desviada reafirmava el domini del partit. En el tram final del període, les catalanes aconseguien reequilibrar el joc amb dos remats de Laura Oliva i Berta Velasco que posaven setge a la porteria rival.

A poc més de tres minuts de la conclusió del període, Marta de los Riscos igualava l’envit superant en una contra un per un a la seva parella i superant a Jozi per baix. Al límit del descans, el Burela en una bona jugada col·lectiva va acariciar l’1 a 2.

Als quatre minuts de la represa, les bureleses optaven pel joc de cinc, aconseguint de nou desnivellar el lluminós al seu favor als 27 minuts de joc per mediació de Lara Balseiro anotant en el segon pal.

Poc després Cilene posava setge a la porteria local defensada per Nerea Vilalta, tot seguit Berta Velasco evitava l’1 a 3 dins l’àrea. Superada la mitjania del període, Tai anotava el tercer gol de xut llunyà després d’un servei de córner el que obligava a l’esquadra catalana, després d’un temps mort, a optar pel joc de cinc.

El conjunt taronja va saber aguantar l’empenta local per acabar sumant una victòria que el manté en la lluita pel liderat.

Penya Esplugues: Nerea Vilalta; Berta Velasco, Helena Roig, Estela i Zoe (cinc inicial). També van jugar Marta González, Marta de los Riscos, Laura, Arantxa i Cèlia.

Pesacdos Rubén Burela FS: Jozi; Dany, Bea Mateos, Tai i Cilene (cinc inicial). També van jugar Lara, Camí, Jenny, Sara Correia, Ana Romero i Judith.

Col·legiats: Bastidas Morella i Cano Gálvez del col·legi català. Van rebre cartolina groga Bea Mateos i Jenny al Pescados Rubén Burela. Es va guardar un minut de silenci per la mort de Ceci, encarregat de material de l’Inter Movistar, i les jugadores de l’AE Penya Esplugues van sortir a la pista amb una samarreta fúcsia reivindicant l’esport femení. A les grades, uns 150 espectadors.

Gols:

0-1, min. 5 Dany

1-1, min. 17 Marta de los Riscos

1-2, min. 27 Lara Balseiro

1-3, min. 31 Tai


CRONICA Penya Esplugues – Burela: Pescados Rubén Burela hace valer su pegada ante una aguerrida Penya Esplugues

(ACFSF). – Tras un inicio de partido equilibrado, el Burela tomaba las riendas del marcador con un chut certero desde fuera del área que la brasileña Dany se encargaba en convertir en el 0 a 1, aprovechando un balón suelto dentro del área local. El conjunto lucense dominaba por momentos el envite y disponía de una doble ocasión para ampliar su renta.

En la medianía del período, Cilene con un remate desviado reafirmaba el dominio del partido. En el tramo final del período, las catalanas conseguían reequilibrar el juego con sendos remates de Laura Oliva y Berta Velasco que ponían cerco a la portería rival.

A poco más de tres minutos de la conclusión del período, Marta de los Riscos igualaba el envite superando en una contra uno para uno a su par superando a Jozi por bajo. Al filo del descanso, el Burela en una buena jugada colectiva acarició el 1 a 2.

A los cuatro minutos de la reanudación, las burelesas optaban por el juego de cinco, logrando de nuevo desnivelar el luminoso a su favor a los 27 minutos de juego por mediación de Lara Balseiro anotando en el segundo palo.

Poco después Cilene ponía cerco a la portería local defendida por Nerea Vilalta, a renglón seguido Berta Velasco evitaba el 1 a 3 dentro del área. Superada la medianía del período, Tai anotaba el tercer tanto de disparo lejano tras un saque de esquina lo que obligaba a la escuadra catalana, tras tiempo muerto, a optar por el juego de cinco.

El conjunto naranja supo aguantar el empuje local para acabar sumando una victoria que le mantiene en la lucha por el liderato.

Penya Esplugues: Nerea Vilalta; Berta Velasco, Helena Roig, Estela y Zoe (quinteto inicial). También jugaron Marta González, Marta de los Riscos, Laura, Arantxa y Cèlia.

Pescados Rubén Burela FS: Jozi; Dany, Bea Mateos, Tai y Cilene (quinteto inicial). También jugaron Lara, Cami, Jenny, Sara Correia, Ana Romero y Judith.

Colegiados: Bastidas Morella y Cano Gálvez del colegio catalán. Recibieron cartulina amarilla Bea Mateos y Jenny en el Pescados Rubén Burela. Se guardó un minuto de silencio por el fallecimiento de Ceci, utillero del Inter Movistar, y las jugadoras de la AE Penya Esplugues salieron a la cancha con una camiseta fucsia reivindicando el deporte femenino. En las gradas, unos 150 espectadores.

Goles:

0-1, min. 5 Dany

1-1, min. 17 Marta de Los Riscos

1-2, min. 27 Lara Balseiro

1-3, min. 31 Tai

Volver arriba