Saltear al contenido principal
CRÒNICA SÈNIOR FEMENÍ A | CRÓNICA SÉNIOR FEMENINO A

CRÒNICA SÈNIOR FEMENÍ A | CRÓNICA SÉNIOR FEMENINO A

CRÒNICA_Repartiment de punts entre Guadalcacín i Penya Esplugues (1-1)

(ACFSF).- Valuós punt per al conjunt de Jerez del Guadalcacín davant la Penya Esplugues en la lluita de les locals per la permanència. El xoc va començar de forma molt equilibrada, amb dos equips que pressionaven la sortida de pilota rival, tot i que amb el pas dels minuts l’esquadra catalana semblava fer-se amb el control del partit.

L’únic gol del primer acte l’anotava Berta Velasco per a les visitants, aprofitant un enviament llarg de Raquel per superar en el mà a mà Caridad i deixar al descans un minso 0 a 1.

A la represa, les gaditanes van intentar imprimir més intensitat al seu joc a la recerca del gol de l’empat, davant una Penya Esplugues que va poder ampliar la seva renda. La igualada la certificava Lorena als 27 minuts a passada de Luci després d’un robatori de pilota en primera línia de pressió.

Les visitants van intentar fer-se de nou amb el control del joc i en el tram final del partit van buscar el gol de la victòria, davant un Guadalcacín ben posat al darrere que optava pel contraatac, però l’empat ja resultaria inamovible.

Fitxa tècnica:

Guadalcacín FS: Caridad; Luci, Trini, Ogalla i Lorena (cinc inicial). També van jugar Desi, Marín, Pepa i Flavia.

Penya Esplugues: Raquel; Estela, Helena Roig, Zoe i Berta Velasco (cinc inicial). També van jugar Nerea, Arantxa, Marta de los Riscos, Marta González, Laura i Cèlia.

Col·legiats: Pedro Carrillo Arroyo i Javier Estrada Rocha, del col·legi gadità. Van rebre cartolina groga Luci i Lorena al Guadalcacín i Cèlia a la Penya Esplugues.

Incidències: Uns 200 espectadors a les grades del Pavelló Municipal.

Gols:

0-1, min. 20 Berta Velasco

1-1, min. 27 Lorena


CRONICA_Reparto de puntos entre Guadalcacín y Penya Esplugues (1-1)

(ACFSF).- Valioso punto para el conjunto jerezano del Guadalcacín ante la Penya Esplugues en la lucha de las locales por la permanencia. El choque comenzó de forma muy equilibrada, con dos equipos que presionaban la salida de balón rival, si bien con el paso de los minutos la escuadra catalana parecía hacerse con la manija del partido.

El único tanto del primer acto lo anotaba Berta Velasco para las visitantes, aprovechando un envío en largo de Raquel para superar en el mano a mano a Caridad y dejar al descanso el exiguo 0 a 1.

En la reanudación, las gaditanas intentaron imprimirle mayor intensidad a su juego en busca del gol del empate, ante una Penya Esplugues que pudo ampliar su renta. La igualada la certificaba Lorena a los 27 minutos a pase de Luci tras un robo de balón en primera línea de presión.

Las visitantes intentaron hacerse de nuevo con la manija del juego y en el tramo final del partido buscaron el gol de la victoria ante un Guadalcacín bien pertrechado atrás que optaba por el contragolpe, pero el empate ya resultaría inamovible.

Guadalcacín FS: Caridad; Luci, Trini, Ogalla y Lorena (quinteto inicial). También jugaron, Desi, Marín, Pepa y Flavia.

Penya Esplugues: Raquel; Estela, Helena Roig, Zoe y Berta Velasco (quinteto inicial). También jugaron Nerea, Arantxa, Marta de los Riscos, Marta González, Laura y Cèlia.

Colegiados: Pedro Carrillo Arroyo y Javier Estrada Rocha, del colegio gaditano. Recibieron cartulina amarilla Luci y Lorena en el Guadalcacín y Cèlia en la Penya Esplugues.

Incidencias: Unos 200 espectadores en las gradas del Pabellón Municipal.

Goles:

0-1, min. 20 Berta Velasco

1-1, min. 27 Lorena

Volver arriba