Saltear al contenido principal
Crònica Sènior Femení A | Crónica Sénior Femenino A

Crònica Sènior Femení A | Crónica Sénior Femenino A

CRÒNICA: A pesar de la derrota (1-3) la Penya Esplugues planta cara fins al final a una sòlida UA

(ACFSF) .- Amb un gol matiner d’Arantxa de tret llunyà als dos minuts de joc que no encertava a repel·lir Jenny per a la UA, començava avançant-se la Penya Esplugues. Les alacantines intentaven equilibrar el domini de joc inicial local, però les catalanes es mostraven més còmodes sobre la pista.

Els minuts transcorrien i encara que l’envit s’equilibrava, les universitàries no trobaven el camí del gol de l’empat. D’aquesta manera s’arribava al descans sense més variacions en el lluminós i amb escassetat d’ocasions de gol.

A la represa, de nou la pressió local feia efecte per a una Penya Esplugues que acariciava el 2 a 0 en els primers compassos. En una contra després d’un robatori de pilota al mig de pista, Elena García aconseguia plantar-se davant Nerea i la superava per baix, després d’una passada de Sara Navalón.

Les alacantines voltejaven el lluminós als 26 minuts amb un gol de Pao Cartagena de potent xut a la sortida d’un servei de córner. Les locals reaccionaven poc després tractant de bolcar-se sobre la porteria visitant, però el bon fer de la UA li permetia mantenir-se per davant en el marcador.

Amb tot perdut, a menys de cinc minuts per a la conclusió, l’AE Penya Esplugues, després d’un temps mort optava pel joc de cinc amb Laura Oliva com portera jugadora. Amb una Penya Esplugues bolcada, arribava la sentència a dos minuts de la conclusió gràcies al gol d’Ana María Pino des de pista pròpia a porta buida després d’un robatori de pilota.

El conjunt català ho va intentar en el tram final a la recerca d’un gol que el fes entrar en el partit, però la UA va saber aguantar la seva renda i sumar els tres punts en litigi.

Fitxa tècnica:

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia, Laura Oliva, Arantxa i Estela (cinc inicial). També van jugar Marta González, Zoe, Helena Roig, Berta Velasco i Marta de los Riscos

UA Alacant FSF: Jenny; Carmen, Elenita, Ángela i Mariángeles Pino (cinc inicial). També van jugar Anita Pino, Pao, Sara Navalón, Lara i Mónica.

Col·legiats: Monferrer Pérez i Vigeriego Makilón del col·legi català. Van rebre cartolina groga Nerea i Laura Oliva a la Penya Esplugues.

CEM Les Moreres. Uns 150 espectadors.

Gols:

1-0, min. 2 Arantxa

1-1, min. 22 Elenita

1-2, min. 26 Pao Cartagena

1-3, min. 38 Ana María Pino


CRONICA: A pesar de la derrota (1-3) la Penya Esplugues planta cara hasta el final a una sólida UA

(ACFSF).- Con un tempranero tanto de Arantxa de disparo lejano a los dos minutos de juego que no acertaba a repeler Jenny para la UA, comenzaba adelantándose la Penya Esplugues. Las alicantinas intentaban equilibrar el dominio de juego inicial local, pero las catalanas se mostraban más cómodas sobre la cancha.

Los minutos trascurrían y aunque el envite se equilibraba, las universitarias no encontraban el camino hacia el gol del empate. De esta forma se llegaba al descanso sin más variaciones en el luminoso y con escasez de ocasiones de gol.

En la reanudación, de nuevo la presión local surtía efecto para una Penya Esplugues que acariciaba el 2 a 0 en los primeros compases. En una contra tras robo de balón en mitad de cancha, Elena García conseguía plantarse ante Nerea y la superaba por bajo, tras pase de Sara Navalón.

Las alicantinas volteaban el luminoso a los 26 minutos con un gol de Pao Cartagena de potente disparo a la salida de un saque de esquina. Las locales reaccionaban poco después tratando de volcarse sobre la portería visitante, pero el buen hacer de la UA le permitía mantenerse por delante en el marcador.

Con todo perdido, a menos de cinco minutos para la conclusión, la AE Penya Esplugues, tras tiempo muerto optaba, por el juego de cinco con Laura Oliva como portera jugadora. Con una Penya Esplugues volcada, llegaba la sentencia a dos minutos de la conclusión gracias al gol de Ana María Pino desde cancha propia a puerta vacía tras robo de balón.

El conjunto catalán lo intentó en el tramo final en busca de un gol que le metiera de nuevo en el partido, pero la UA supo aguantar su renta y sumar los tres puntos en litigio.

Ficha técnica:

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia, Laura Oliva, Arantxa y Estela (quinteto inicial). También jugaron Marta González, Zoe, Helena Roig, Berta Velasco y Marta de los Riscos.

UA Alicante FSF: Jenny; Carmen, Elenita, Ángela y Mariángeles Pino (quinteto inicial). También jugaron Anita Pino, Pao, Sara Navalón, Lara y Mónica.

Colegiados: Monferrer Pérez y Vigeriego Makilón del colegio catalán. Recibieron cartulina amarilla Nerea y Laura Oliva en la Penya Esplugues.

CEM Les Moreres. Unos 150 espectadores.

Goles:

1-0, min. 2 Arantxa

1-1, min. 22 Elenita

1-2, min. 26 Pao Cartagena

1-3, min. 38 Ana María Pino

Volver arriba