Saltear al contenido principal
Crònica Sènior Femení A | Crónica Sénior Femenino A

Crònica Sènior Femení A | Crónica Sénior Femenino A

CRÒNICA / Penya Esplugues – Móstoles: Un solitari gol de Cèlia Catà atorga la victòria a la Penya sobre el Móstoles

(Foto Jose Carrera)

(ACFSF). – Primera part molt equilibrada entre catalanes i madrilenyes, que optaven per pressionar la sortida de pilota rival i plantejaven sengles fèrries línies defensives. D’aquesta forma el primer acte concloïa sense gols, sense que ni unes ni altres poguessin aprofitar els seus acostaments de perill sobre l’àrea rival ni les jugades d’estratègia a pilota parada, amb sengles ocasions per al Móstoles en forma de trets d’Inma de mitja distància i de Laura Oliva per a les locals en un xut a boca de canó que treia la portera mostolenya Miri.

Als cinc minuts de la represa, la Penya s’avançava en el marcador amb un gol de Cèlia Catà a servei de Berta de xut des de la frontal de l’àrea, després d’una ràpida transició ofensiva de les catalanes. El gol premiava el major domini del tempo de partit de les locals, amb un Móstoles al que li costava treure la pilota jugada des del darrere amb cert criteri davant la pressió de la Penya.

Amb el pas dels minuts el Móstoles es veia obligat a tractar de pujar la intensitat de la seva pressió, però la Penya es mostrava solvent en tasques defensives i traient la pilota jugada des pista pròpia, però en el tram final veia com era expulsada per doble groga Ballesteros. A poc més de tres minuts per al final, el Móstoles optava pel joc de cinc a la recerca de la igualada, tot i que seria la Penya qui tindria més opcions de assegurar-se la victòria en un partit que conclouria amb l’exigu 1 a 0.

Fitxa tècnica:

Penya Esplugues: Nerea; Zoe, Berta Velasco, Estela i Helena Roig (cinc inicial). També van jugar, Marta de los Riscos, Laura, Arantxa, Cèlia, Marta González i Júlia Vidal.

Móstoles: Miri; Patri Chamorro, Celia, Shiori i Carmen Alonso (cinc inicial). També van jugar, Inma, Maria Otero, Rocío, Alba Peña i Ballesteros.

Col·legiats: Enrique Blázquez i Eric Sánchez del col·legi català.

Incidències: Va rebre doble targeta groga Ballesteros (35 ‘) al Móstoles. Uns 150 espectadors. Després del partit la Penya Esplugues va presentar oficialment els 24 equips de l’entitat d’aquesta temporada.

Gols.

1-0, min. 25 Cèlia Catà.


CRONICA / Penya Esplugues – Móstoles: Un solitario gol de Cèlia Catá otorga la victoria a la Penya sobre el Móstoles

(ACFSF). – Primera parte muy equilibrada entre catalanas y madrileñas, que optaban por presionar la salida de balón rival y planteaban sendas férreas líneas defensivas. De esta forma el primer acto concluía sin goles, sin que ni unas ni otras pudieran aprovechar sus acercamientos de peligro sobre el área rival ni las jugadas de estrategia a balón parado, con sendas ocasiones para el Móstoles en forma de disparos de Inma de media distancia y de Laura Oliva para las locales en un disparo a bocajarro que sacaba la cancerbera mostoleña Miri.

A los cinco minutos de la reanudación, la Penya se adelantaban en el marcador con un gol de Cèlia Catá a pase de Berta de disparo desde la frontal del área, tras una rápida transición ofensiva de las catalanas. El gol premiaba el mayor dominio del tempo de partido de las locales, con un Móstoles al que le costaba sacar el balón jugado desde atrás con cierto criterio ante la presión de la Penya.

Con el paso de los minutos el Móstoles se veía obligado a tratar de subir la intensidad de su presión, pero la Penya se mostraba solvente en tareas defensivas y sacando el balón jugado desde cancha propia, pero en el tramo final veía como era expulsada por doble amarilla Ballesteros. A poco más de tres minutos para el final, el Móstoles optaba por el juego de cinco en busca de la igualada, si bien sería la Penya quién tendría más opciones de asegurarse la victoria en un partido que concluiría con el exiguo 1 a 0.

Ficha técnica:

Penya Esplugues: Nerea; Zoe, Berta Velasco, Estela y Helena Roig (quinteto inicial). También jugaron, Marta de los Riscos, Laura, Arantxa, Cèlia, Marta González y Júlia Vidal.

Móstoles: Miri; Patri Chamorro, Celia, Shiori y Carmen Alonso (quinteto inicial). También jugaron, Inma, María Otero, Rocío, Alba Peña y Ballesteros.

Colegiados: Enrique Blázquez y Eric Sánchez del colegio catalán.

Incidencias: Recibió doble cartulina amarilla Ballesteros (35’) en el Móstoles. Unos 150 espectadores. Después del partido la Penya Esplugues presentó oficialmente los 24 equipos de la entidad de esta temporada.

Goles.

1-0, min. 25 Cèlia Catá.

Volver arriba