Saltear al contenido principal
Crònica Sènior Femení A Contra UA || Crónica Sénior Femenino A Contra UA

Crònica Sènior Femení A contra UA || Crónica Sénior Femenino A contra UA

CRÒNICA | UA Alacant FSF – AE Penya Esplugues: La UA torna al camí del triomf davant la Penya Esplugues

(ACFSF). – La Universitat d’Alacant es reenganxa de nou a la part alta de la classificació, després de doblegar al seu feu a la Penya Esplugues per 4 gols a 1, en un enfrontament en què les llevantines van haver de remuntar el 0 a 1 amb el qual s’avançaven les catalanes.

El primer acte va resultar clau en el devenir global d’un partit, on les universitàries es van mostrar més encertades. Tot i el domini inicial local, seria la Penya Esplugues qui prendria les regnes del marcador amb gol de Marta de los Riscos culminant una bona jugada trenada. Dos minuts més tard, Berta Velasco quan intentava rebutjar un centre xut a l’àrea visitant anotava en pròpia porta l’empat.

Major encert local

Als quinze de joc, en una centrada des de l’ala al segon pal, Carmen certificava la remuntada de la UA, més quan poc després Sara Navalón en jugada similar, però a banda canviada, feia el 3 a 1. Abans del descans, Ana del Pi establia el 4 a 1 que, fet i fet, resultaria definitiu.

Joc de cinc per buscar la remuntada

Amb tot encarrilat, la UA optava a la segona part per contemporitzar les seves possessions i tractar d’impedir que la Penya Esplugues es fiqués de ple en la pugna pel partit. Als tres minuts de la segona part, les catalanes optaven pel joc de cinc a la recerca de la remuntada, amb el que aconseguien equilibrar el duel i disposar de més possessió de pilota però sense encert en la finalització.

La UA va tenir en el tram final ocasions per sentenciar el partit de trets llunyans a porta buida, amb una Penya Esplugues bolcada amb el joc de cinc però que no va tenir ocasió de ficar-se en la pugna pels punts en litigi.

Fitxa tècnica:

UA Alacant FSF: Jenny; Ana del Pino, Carmen, Mariángeles Pi i Lara (cinc inicial), Elena González (segona portera), Sara Navalón, Pao i Andrea.

Penya Esplugues: Raquel; Zoe, Sandra, Berta Velasco i Marta de los Riscos (cinc inicial), Arantxa, Cèlia, Helena Roig, Pilar i Júlia Vidal.

Incidències: Targeta groga a Lara per la UA i a Cèlia per la Penya Esplugues. Més de 150 espectadors.

Gols:

0-1, min. 10 Marta de los Riscos

1-1, min. 12 Berta Velasco (pròpia porta)

2-1, min. 15 Carmen

3-1, min. 16 Sara Navalón

4-1, min. 19 Ana del Pino

 

||

 

CRÓNICA | UA Alicante FSF – AE Penya Esplugues: La UA regresa a la senda del triunfo ante la Penya Esplugues

(ACFSF). – La Universidad de Alicante se reengancha de nuevo a la parte alta de la clasificación, tras doblegar en su feudo a la Penya Esplugues por 4 goles a 1, en un envite en el que las levantinas tuvieron que remontar el 0 a 1 con el que se adelantaban las catalanas.

El primer acto resultó clave en el devenir global de un partido, donde las universitarias se mostraron más acertadas. A pesar del dominio inicial local, sería la Penya Esplugues quién tomaba las riendas del marcador con gol de Marta de los Riscos culminando una buena jugada trenzada. Dos minutos más tarde, Berta Velasco en su intento de despejar un centro chut al área visitante anotaba en propia meta la igualada.

Mayor acierto local

A los quince de juego, en un centro desde el ala al segundo palo, Carmen certificaba la remontada de la UA, máxime cuando poco después Sara Navalón en jugada similar, pero a banda cambiada, hacía el 3 a 1. Antes del descanso, Ana del Pino establecía el 4 a 1 que, a la postre, resultaría definitivo.

Juego de cinco para buscar la remontada

Con todo encarrilado, la UA optaba en la segunda parte por contemporizar sus posesiones y tratar de impedir que la Penya Esplugues se metiera de lleno en la pugna por el partido. A los tres minutos de la segunda parte, las catalanas optaban por alterar el juego de cinco en busca de la remontada, con lo que conseguían equilibrar el duelo y disponer de mayor posesión de pelota, pero sin acierto en la finalización.

La UA tuvo en el tramo final ocasiones para sentenciar de disparos lejanos a puerta vacía el partido, con una Penya Esplugues volcada con el juego de cinco pero que no tuvo ocasión de meterse en la pugna por los puntos en litigio.

Ficha técnica:

UA Alicante FSF: Jenny; Ana del Pino, Carmen, Mariángeles Pino y Lara (quinteto inicial), Elena González (segunda portera), Sara Navalón, Pao y Andrea.

Penya Esplugues: Raquel; Zoe, Sandra, Berta Velasco y Marta de los Riscos (quinteto inicial), Arantxa, Cèlia, Helena Roig, Pilar y Júlia Vidal.

Incidencias: Tarjeta amarilla a Lara por la UA y a Cèlia por la Penya Esplugues. Más de 150 espectadores.

Goles:

0-1, min. 10 Marta de los Riscos

1-1, min. 12 Berta Velasco (propia puerta)

2-1, min. 15 Carmen

3-1, min. 16 Sara Navalón

4-1, min. 19 Ana del Pino

Volver arriba