Saltear al contenido principal
Crònica Sènior Femení A

Crònica Sènior Femení A

CRÒNICA AE Penya Esplugues – Cidade As Burgas La Penya venç (2-1) amb la llei del mínim esforç al Cidade

(ACFSF). – Amb un matiner gol de la Penya Esplugues obra de Marta González, culminant una bona transició ofensiva, començava un duel directe a la part baixa de la taula classificatòria. Poc després, reaccionaria el Cidade, en forma de gol de Cèlia Catà en pròpia porta en el seu intent de rebuig d’un enviament a llarg d’Ana, portera gallega.

Les dues esquadres disposaven d’ocasions per capgirar a favor seu en el lluminós, elaborant la jugada les locals i amb un estil més directe les visitants. El bon fer defensiu d’Ana Lastra i de la defensa ourensana permetia al Cidade avortar els acostaments de perill de la Penya. El període concloïa amb el domini infructuós de les locals, amb un conjunt gallec que a la contra tenia opcions desnivellar a favor seu el marcador.

Poc després de la represa, la Penya Esplugues anotava el dos a un, per mediació de Berta Velasco a passada de Marta de los Riscos. El pas dels minuts no canvia el curs d’un partit de desenvolupament lent i llargues possessions locals, davant d’un Cidade que no trobava claredat en les contres, ni en els seus enviaments llargs.

D’aquesta manera, s’arribava al final de l’envit amb tot per decidir. En els últims compassos amb una rematada de Cèlia Catà al pal les locals van poder encarrilar de forma definitiva el xoc. Les ourensanas ho van intentar de cinc en els instants finals però la victòria seria finalment per a les locals.

Fitxa tècnica:

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia, Berta Velasco, Estela i Marta González (cinc inicial). També van jugar Marta de los Riscos, Zoe, Laura, Helena Roig i Arantxa.

Cidade As Burgas: Ana; Amelia, Maria Arias, Sonia i Clara (cinc inicial). També van jugar Nahir, Canolich, Xiana i Antía.

Col·legiats, Adrián Gelón i Roberto Candilejo, del col·legi català.

Incidències: Sense amonestacions. Més de 100 espectadors al Pavelló de Les Moreres.

Gols:

1-0, min. 3 Marta González.

1-1, min. 4 Cèlia Catà (pròpia porteria).

2-1, min. 22 Berta Velasco.


CRÒNICA AE Penya Esplugues – Cidades As Burgas La Penya vence (2-1) con la ley del mínimo esfuerzo al Cidade

(ACFSF). – Con un tempranero tanto de la Penya Esplugues obra de Marta González, culminando una buena transición ofensiva, comenzaba un duelo directo en la parte baja de la tabla clasificatoria. Poco después reaccionaría el Cidade, en forma de gol de Cèlia Catà en propia puerta en su intento de despeje de un envío en largo de Ana, cancerbera orensana.

Ambas escuadras disponían de ocasiones para voltear a su favor el luminoso, elaborando la jugada las locales y con un estilo más directo las visitantes. El buen hacer defensivo de Ana Lastra y de la zaga orensana permitía al Cidade abortar los acercamientos de peligro de la Penya. El período concluía con el dominio infructuoso de las locales, con un conjunto gallego que a la contra tenía opciones desnivelar a su favor el marcador.

Al poco de la reanudación, la Penya Esplugues anotaba el dos a uno, por mediación de Berta Velasco a pase de Marta de los Riscos. El paso de los minutos no cambia el curso de un partido de desarrollo lento y largas posesiones locales, ante un Cidade que no encontraba claridad en las contras ni en sus envíos en largo.

De esta forma se llegaba al final del envite con todo por decidir. En los últimos compases con un remate de Cèlia Catà en el palo las locales pudieron encarrillar de forma definitiva el choque. Las orensanas lo intentaron de cinco en los instantes finales pero la victoria sería finalmente para las locales.

Ficha técnica:

Penya Esplugues: Nerea; Cèlia, Berta Velasco, Estela y Marta González (quinteto inicial). También jugaron Marta de los Riscos, Zoe, Laura, Helena Roig y Arantxa.

Cidade As Burgas: Ana; Amelia, María Arias, Sonia y Clara (quinteto inicial). También jugaron Nahir, Canolich, Xiana y Antía.

Colegiados, Adrián Gelón y Roberto Candilejo, del colegio catalán.

Incidencias: Sin amonestaciones. Más de 100 espectadores en el pabellón de Les Moreres.

Goles:

1-0, min. 3 Marta González.

1-1, min. 4 Cèlia Catà (propia puerta).

2-1, min. 22 Berta Velasco.

Volver arriba