Saltear al contenido principal
Crònica Del Sènior Femení || Crónica Del Sénior Femenino

Crònica del Sènior Femení || Crónica del Sénior Femenino

La Penya Esplugues venç (2-1) al Sala Zaragoza en un partit sense urgències

La Penya Esplugues s’imposa per la mínima (2-1) a l Sala Zaragoza en partit ajornat per la pandèmia de la Lliga femenina de 1a divisió de futbol sala. Les espluguines van exhibir més ganes de endur-se els tres punts en un partit disputat sense urgències pels dos conjunts. Domini català a la pista i al marcador en arribar a la mitja part (1-0) que es va mantenir fins al final de el partit tot i les envestides visitants. Amb aquests tres punts la Penya Esplugues certifica definitivament el cinquè lloc que el portarà a jugar el play-out de permanència contra un equip de 2a divisió. Dissabte tanca la lliga regular a casa contra el Xaloc.

La Penya sorprenia inicialment amb la seva pressió a tota la pista que li reportava diversos acostaments de perill en forma de trets de mitja distància en els primers compassos de partit. A poc a poc, el Sala semblava despertar en una trobada amb poc en joc per tots dos combinats i en jugades d’estratègia començava a guanyar presència a l’àrea local, amb una clara ocasió de Martins en boca de gol que salvava in extremis Muni.

Serien les espluguines les que prendrien la davantera en el lluminós amb gol d’Irina culminant una veloç transició ofensiva a passada de Roser Maymó. El Sala intentava la igualada en jugada a pilota parada culminada per Sara que treia la Penya en tasques defensives. Amb lleuger domini de les locals s’arribava a la mitja part amb el solitari gol d’Irina.

En el segon acte, la Penya mantenia els senyals d’identitat amb els quals havia iniciat el matx amb pressió asfixiant a la sortida de pilota d’una esquadra aragonesa, que ara si es mostrava més activa buscant imprimir més velocitat al seu joc.

En una bona acció ofensiva de les catalanes, Ruth guanyava línia de fons després internar-se per l’ala dreta i el seu centre xut a cor de l’àrea el repel·lia en pròpia porta Paola per deixar el partit en franquícia a les locals.

Tot seguit, en una errada en la sortida de pilota, Livia Andrada a passada de Rapha Martins que robava a la vora de l’àrea, permetia al Sala Zaragoza acostar-se al marcador. En el tram final, les aragoneses van tractar d’arriscar en la seva aposta però la seva falta d’encert en la definició i el bon fer defensiu de la Penya permetia a les locals apuntar-se la victòria en el partit ajornat de la jornada 8.

Gols:

1-0, min. 11 Irina Godó

2-0, min. 29 Paola Leao (p.p.)

2-1, min. 30 Livia Andrade

Penya Esplugues: Anna Muniesa; Irina Godó, Martita González, Cèlia Catà i Clara Rivas (cinc inicial). També van jugar, Ruth Aurín, Pilar Ribes, Laia Beltrán, Belén Entrena, Roser Maymó, Marta Collado i Laia Haro.

Sala Zaragoza: Verónica Rica; Livia Andrade, Sara González, Laura Boix i Rapha Martins (cinc inicial). També van jugar, Paola Leao, Rafinha

CEM Les Moreres. Partit ajornat de la jornada 8 de la segona fase en el grup D per la permanència. Es va retirar lesionada Laia Beltran a la Penya Esplugues.

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Penya Esplugues vence (2-1) al Sala Zaragoza en un partido sin urgencias

 La Penya Esplugues se impone por la mínima (2-1) al Sala Zaragoza en partido aplazado por la pandemia de la Liga femenina de 1ª división de fútbol sala. Las espluguenses exhibieron más ganas de llevarse los tres puntos en un encuentro disputado sin urgencias por los dos conjuntos. Dominio catalán en la pista y en el marcador al llegar al descanso (1-0) que se mantuvo hasta el final del partido a pesar de las embestidas visitantes. Con estos tres puntos la Penya Esplugues certifica definitivamente el quinto lugar que le llevará a jugar el play-out de permanencia contra un equipo de 2ª división. El sábado cierra la liga regular en casa contra el Xaloc.

La Penya sorprendía inicialmente con su presión en toda la cancha que le reportaba varios acercamientos de peligro en forma de disparos de media distancia en los primeros compases de partido. Poco a poco, el Sala parecía desperezarse en un encuentro con poco en juego por ambos combinados y en jugadas de estrategia comenzaba a ganar presencia en el área local, con una clara ocasión de Martins en boca de gol que salvaba in extremis Muni.

Serían las espluguenses quiénes tomarían la delantera en el luminoso con gol de Irina culminando una veloz transición ofensiva a pase de Roser Maymó. El Sala intentaba la igualada en jugada a balón parado culminada por Sara que sacaba la Penya en labores defensivas. Con ligero dominio de las locales se llegaba al descanso con el solitario tanto de Irina.

En el segundo acto, la Penya mantenía las señas de identidad con las que inició el choque con presión asfixiante a la salida de balón de una escuadra aragonesa, que ahora si se mostraba más activa buscando imprimirle mayor velocidad a su juego.

En una buena acción ofensiva de las catalanas, Ruth ganaba línea de fondo tras internarse por el ala derecha y su centro chut al corazón del área lo repelía en propia meta Paola para dejar el partido en franquícia a las locales.

A renglón seguido, en un error en la salida de balón, Livia Andrada a pase de Rapha Martins que robaba al borde del área, permitía al Sala Zaragoza acercarse en el marcador. En el tramo final, las mañas trataron de arriesgar en su apuesta pero su falta de acierto en la definición y el buen hacer defensivo de la Penya permitía a las locales apuntarse la victoria en el partido aplazado de la jornada 8.

Goles:

1-0, min. 11 Irina Godó

2-0, min. 29 Paola Leao (p.p.)

2-1, min. 30 Livia Andrade

Penya Esplugues: Anna Muniesa; Irina Godó, Martita González, Cèlia Catà y Clara Rivas (quinteto inicial). También jugaron, Ruth Aurín, Pilar Ribes, Laia Beltrán, Belén Entrena, Roser Maymó, Marta Collado y Laia Haro.

Sala Zaragoza: Verónica Rica; Livia Andrade, Sara González, Laura Boix y Rapha Martins (quinteto inicial). También jugaron, Paola Leao, Rafinha

CEM Les Moreres. Partido aplazado de la jornada 8 de la segunda fase en el grupo D por la permanencia. Se retiró lesionada Laia Beltrán en la Penya Esplugues.

Volver arriba