Saltear al contenido principal
Declaracions De Berta Velasco Després De La Classificació Amb La Selecció Espanyola

Declaracions de Berta Velasco després de la classificació amb la selecció espanyola

Declaracions de la capitana del sènior femení de l’AE Penya Esplugues

Berta Velasco: «El primer objectiu de la temporada és la permanència»

«Si les coses anéssin molt bé, ja miraríem objectius més ambiciosos»

«Des de la concentració vaig viure amb enveja sana la final de Copa Catalunya»

«Esperem que l’Europeu faci que es comenci a invertir en publicitat en el futbol sala femení»

Reincorporada a la disciplina de l’AE Penya Esplugues després de participar activament en la classificació d’Espanya per a la fase final del Campionat Europeu de seleccions femenines de futbol sala, Berta Velasco, primera capitana del sènior femení, fa balanç d’aquest intens començament de curs i de les perspectives de la temporada 2018-19 a una setmana de l’inici de la lliga.

Què representa per al futbol sala femení que la UEFA organitzi per primera vegada de manera oficial un Campionat d’Europa de seleccions?

Principalment, major difusió. Sembla que hem hagut d’esperar a que hi hagués un campionat oficial organitzat per la UEFA per despertar l’interès dels mitjans de comunicació. Arran d’aquesta fase prèvia el futbol sala femení ha aparegut en diaris esportius, s’han retransmès els partits per Gol TV… Esperem que la forta repercussió que ha tingut aquest esdeveniment faci que les empreses privades comencin a invertir en publicitat en el futbol sala femení i així es pugui anar professionalitzant. Aquesta difusió ens ha fet visibles per a molta gent que desconeixia el futbol sala femení.

El canvi de seleccionadora ha comportat moltes novetats?

La seleccionadora ja hi era en l’anterior etapa i prèviament havia estat a la selecció com a jugadora, de manera que s’ha seguit en la mateixa línia que es portava treballant anys anteriors, tot i que sí que hi ha hagut petits canvis.

Com veus els rivals de la fase final que s’ha de jugar pel febrer: Portugal, Rússia i Ucraïna?

Son seleccions amb molta tradició, molt experimentades i molt treballades. Segur que seran partits molt disputats.

Com vas viure des de la concentració de la selecció la final de Copa Catalunya que la Penya Esplugues va guanyar per tercera temporada consecutiva?

Doncs, amb una mica d’enveja sana. Aquest tipus de partits són els que a tota jugadora de futbol sala li agrada disfrutar i viure en primera persona i el fet de no poder estar amb les meves companyes em va saber molt de greu. A més a més, no vaig poder-lo veure en directe perquè just entrenàvem a la mateixa hora així que quan es va acabar l’entrenament vaig anar ràpidament a veure com havia anat el partit. Després a la tarda ja el vaig veure en diferit i estic molt contenta pel bon partit que van fer.

Aquesta temporada tornes a ser la primera capitana de la Penya Esplugues. Quins són els objectius de l’equip?

Hi ha un objectiu a curt termini: consisteix a marcar-se cada setmana l’objectiu de guanyar el dissabte. I hi ha objectius a llarg termini: el primer és obtenir la permanència i el segon, classificar-se per la final de la Copa Catalunya de l’any següent. Si més endavant les coses anéssin molt bé i assolíssim la permanència, ja miraríem objectius més ambiciosos.

I quins són els teus objectius com a jugadora?

Passar-m’ho bé, no aspiro a més. El dia que deixi de passar-m’ho bé deixaré el futbol sala, així que la meva gran aspiració és disfrutar d’aquest esport amb el cos tècnic i les companyes de l’equip.

*** Segueix-nos als nostres comptes oficials de Twitter, Facebook i Instagram

Servei de Comunicació AE Penya Esplugues


Declaraciones de la capitana del sénior femenino de la AE Penya Esplugues

Berta Velasco: «El primer objetivo de la temporada es la permanencia»

«Si las cosas fueran muy bien, ya miraríamos objetivos más ambiciosos»

«Desde la concentración viví con envidia sana la final de Copa Catalunya»

«Esperemos que el Europeo haga que se empiece a invertir en publicidad en el fútbol sala femenino»

Reincorporada a la disciplina de la AE Penya Esplugues tras participar activamente en la clasificación de España para la fase final del Campeonato Europeo de selecciones femeninas de fútbol sala, Berta Velasco, primera capitana del senior femenino, hace balance de este intenso comienzo de curso y de las perspectivas de la temporada 2018-19 a una semana del inicio de la liga.

¿Qué representa para el fútbol sala femenino que la UEFA organice por primera vez de manera oficial un Campeonato de Europa de selecciones?

Principalmente, mayor difusión. Parece que hemos tenido que esperar a que hubiera un campeonato oficial organizado por la UEFA para despertar el interés de los medios de comunicación. A raíz de esta fase previa el fútbol sala femenino ha aparecido en diarios deportivos, se han retransmitido los partidos por Gol TV… Esperemos que la fuerte repercusión que ha tenido este evento haga que las empresas privadas comiencen a invertir en publicidad en el fútbol sala femenino y así se pueda ir profesionalizando. Esta difusión nos ha hecho visibles para mucha gente que desconocía el fútbol sala femenino.

¿El cambio de seleccionadora ha comportado muchas novedades?

La seleccionadora ya estaba en la anterior etapa y previamente había estado en la selección como jugadora, por lo que se ha seguido en la misma línea que se llevaba trabajando años anteriores, aunque sí que ha habido pequeños cambios.

¿Cómo ves a los rivales de la fase final que se debe jugar en febrero: Portugal, Rusia y Ucrania?

Son selecciones con mucha tradición, muy experimentadas y muy trabajadas. Seguro que serán partidos muy disputados.

¿Cómo viviste desde la concentración de la selección la final de Copa Catalunya que la Penya Esplugues ganó por tercera temporada consecutiva?

Pues, con un poco de envidia sana. Este tipo de partidos son los que a toda jugadora de fútbol sala le gusta disfrutar y vivir en primera persona y el hecho de no poder estar con mis compañeras me supo muy mal. Además, no pude verlo en directo porque justo entrenábamos a la misma hora así que cuando se acabó el entrenamiento fui rápidamente a ver cómo había ido el partido. Después por la tarde ya lo vi en diferido y estoy muy contenta por el buen partido que hicieron.

Esta temporada vuelves a ser la primera capitana de la Penya Esplugues. ¿Cuáles son los objetivos del equipo?

Hay un objetivo a corto plazo: consiste en marcarse cada semana el objetivo de ganar el sábado. Y hay objetivos a largo plazo: el primero es obtener la permanencia y el segundo, clasificarse para la final de la Copa Catalunya del año siguiente. Si más adelante las cosas fueran muy bien y lográramos la permanencia, ya miraríamos objetivos más ambiciosos.

¿Y cuáles son tus objetivos como jugadora?

Pasármelo bien, no aspiro a más. El día que deje de pasarlo bien dejaré el fútbol sala, así que mi gran aspiración es disfrutar de este deporte con el cuerpo técnico y las compañeras del equipo.

*** Síguenos en nuestras cuentas oficiales de Twitter, Facebook e Instagram

Servei de Comunicació AE Penya Esplugues

Volver arriba