Saltear al contenido principal
Drums Batukada D’Esplugues Ens Visita, No T’ho Perdis! || Drums Batukada D’Esplugues Nos Visita, No Te Lo Pierdas!

Drums Batukada d’Esplugues ens visita, no t’ho perdis! || Drums Batukada d’Esplugues nos visita, no te lo pierdas!

Drums Batukada ens visita aquest dissabte 25 de maig!

Drums han estat convidats a Moreres, el pròxim dissabte dia 25 de maig, al partit del nostre Sènior femení. El grup estarà animant al nostre primer equip femení des de les graderies i al descans ens delectarà amb un gran espectacle propi d’ells.

Creat en el 2010 a la nostra ciutat d’Esplugues, Drums Batukada és un grup format actualment per 13 components amb molta diferència d’edat a la qual els uneix la passió per la percussió.

Una associació reconeguda sense ànim de lucre que destina tot el fons econòmic a la renovació d’instruments, material i vestuari així com a innovar els espectacles que ofereixen.

Els temes interpretats pel grup van des de la Samba, Samba reagge, Baiao, Cumbia, Reagetton,… fins a la Rumba!

Guanyadors de l’última edició dels concursos Llavatraka, Timbals Agogó i VIII Kabronada Hospitalet, entre altres premis, Drums va participar també en el reconegut concurs Got Talent Espanya a la seva edició de 2017.

Des del Club volem agrair a Drums Batukada la col·laboració i el suport cap a les nostres noies. Esperem que tots puguem gaudir d’una gran experiència i bones sensacions!

Si voleu saber més sobre els nostres convidats, podeu seguir-los els seus comptes oficials de:

  • Instagram: @drumsbatukada
  • Facebook: Drums Batukada
  • Twitter: @DrumsEsplugues
  • YouTube: DRUMS Batukada

Us esperem aquest dissabte a les 18 hores en CEM Les Moreres, no us el perdeu!

_____________________________________________________________________________________________________________________

Drums Batukada nos visita este sábado 25 de mayo!

Drums han sido invitados a Moreres, el próximo sábado día 25 de mayo, al partido de nuestro Sénior femenino. ¡El grupo estará animando a nuestro primer equipo femenino desde las gradas y en el descanso nos deleitará con un gran espectáculo propio de ellos.

Creado en el 2010 en nuestra ciudad d’Esplugues, Drums Batukada es un grupo formado actualmente por 13 componentes con mucha diferencia de edad en la que les une la pasión por la percusión.

Una asociación reconocida sin ánimo de lucro que destina todo el fondo económico a la renovación de instrumentos, material y vestuario así como a innovar los espectáculos que ofrecen.

Los temas interpretados por el grupo van desde la Samba, Samba reagge, Baiao, Cumbia, Reagetton,… ¡hasta la Rumba!

Ganadores de la última edición de los concursos Llavatraka, Timbals Agogó y VIII Kabronada Hospitalet, entre otros premios, Drums participó también en el reconocido concurso Got Talent España en su edición de 2017.

Desde el Club queremos agradecer a Drums Batukada la colaboración y el apoyo hacia nuestras chicas. ¡Esperamos que todos podamos disfrutar de una gran experiencia y buenas sensaciones!

Si queréis saber más sobre nuestros invitados, podéis seguirles sus cuentas oficiales de:

  • Instagram: @drumsbatukada
  • Facebook: Drums Batukada
  • Twitter: @DrumsEsplugues
  • YouTube: DRUMS Batukada

Os esperamos este sábado a las 18 horas en CEM Les Moreres, no os lo perdáis! 

Volver arriba