Saltear al contenido principal
El Bronze és Per Espanya || El Bronce Es Para España

El bronze és per Espanya || El bronce es para España

La Selecció Espanyola femenina de Futbol sala Sub-18 aconsegueix la medalla de bronze dels Jocs Olímpics de la Joventut disputats a Buenos Aires, després de guanyar a Bolívia per 0 gols a 11.

L’equip entrenat per la catalana Clàudia Pons va portar el ritme del partit gràcies al seu gran joc col·lectiu i va disposar de les ocasions més clares al llarg dels 40 minuts. La nostra portera Muni, titular en el partit, va poder-se acomiadiar dels Jocs sense haver encaixat cap gol.

Des de la Penya volem felicitar a tota l’expedició pel títol aconseguit i, en especial, a les catalanes representades a la competició: l’Anna Muniesa, l’Èlia Gullí i la Clàudia Pons. Enhorabona noies per deixar el futbol sala femení espanyol en tan bon lloc!

(Fotografies: Sefutbol)

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Selección Española femenina de Fútbol sala Sub-18 consigue la medalla de bronce de los Juegos Olímpicos de la Juventud disputados en Buenos Aires, después de ganar a Bolivia por 0 goles a 11.

El equipo entrenado por la catalana Clàudia Pons llevó el ritmo del partido gracias a su gran juego colectivo y dispuso de las ocasiones más claras a lo largo de los 40 minutos. Nuestra portera Muni, titular en el partido, se pudo despedir de los Juegos sin haber encajado ningún gol.

Desde la Penya queremos felicitar a toda la expedición por el título conseguido y, en especial, a las catalanas representadas en la competición: Anna Muniesa, Èlia Gullí y Clàudia Pons. ¡Enhorabuena chicas por dejar el fútbol sala femenino español en tan buen lugar!

(Fotografias: Sefutbol)
Volver arriba