Saltear al contenido principal
El Torneig Ciutat D’Esplugues De Futbol Sala Reuneix 16 Equips I 250 Futbolistes || El Torneo Ciutat D’Esplugues De Fútbol Sala Reúne A 16 Equipos Y 250 Futbolistas

El Torneig Ciutat d’Esplugues de futbol sala reuneix 16 equips i 250 futbolistes || El Torneo Ciutat d’Esplugues de fútbol sala reúne a 16 equipos y 250 futbolistas

250 noies i nois de 16 equips prenen part del 15 al 17 d’abril al Vè Torneig Cadet Ciutat d’Esplugues que té lloc al Complex Esportiu Municipal de les Moreres d’Esplugues de Llobregat. La competició reuneix equips de primera línia de Madrid, Múrcia, Castella – La Manxa i Catalunya. Es disputaran més de 35 partits en tres dies. I un Desafiament de porters amb l’aval de l’Escola Paco Sedano, com a activitat complementaria.

Dilluns 15, a les 9h, s’obre la competició masculina amb el partit entre AE Penya Esplugues i CFS Eixample. I a les 12h, la femenina amb el matx entre FS Parets i AE Penya Esplugues. Les finals es disputaran dimecres 17 a les 18h (femenina) i a les 19.30h (masculina). L’actualitat del torneig es pot seguir a través del hastag #VTorneigAEPE.

El quadre d’equips masculins compta amb el Moprisala de Toledo (Castella – La Manxa), Futsal Paulo Roberto 7 (Múrcia), A.E. Bellsport, C.F.S. Eixample, A.E. Les Corts-UBAE, F.S. Montcada, CET 10 i A.E. Penya Esplugues.

El quadre d’equips femenins incorpora el C.D. Futsi Atlético Navalcarnero (Madrid), l’UCAM El Pozo Murcia, F.S. Castelldefels, C.E. Futsal Mataró, A.E. Les Corts-UBAE, F.S. Parets, Penya Blaugrana Montmeló i A.E. Penya Esplugues.

Solidaris amb l’Hospital de Sant Joan de Déu per la diabetis infantil

Tots els participants rebran, gràcies a la col·laboració de l’empresa de transports Moldtrans, la samarreta solidària amb la diabetis infantil que promou l’A.E. Penya Esplugues aquesta temporada per contribuir a l’extraordinària labor de l’Hospital de Sant Joan de Déu (SJD). Paral·lelament, es jugarà també dilluns 15, a les 21h, un partit de veterans entre Indústries Santa Coloma i A.E. Penya Esplugues a benefici de l’Hospital de SJD.

Aquesta temporada els equips sèniors femení i masculí de l’A.E. Penya Esplugues llueixen en el seu equipament esportiu el logotip de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona a benefici de la seva tasca solidària per la diabetis infantil. Per recaptar fons, l’entitat ven samarretes d’entrenament solidàries de totes les talles amb el lema “AEPE solidària amb la diabetis infantil”.

L’A.E. Penya Esplugues, fundada l’any 2008, és un projecte esportiu compromès, responsable i solidari amb més de 300 esportistes de totes les edats. Compagina la pràctica esportiva per a tothom amb l’aspiració a l’excel·lència i entén l’esport com a eina de formació personal, d’igualtat i de cohesió social.

250 chicas y chicos de 16 equipos toman parte del 15 al 17 de abril en el V Torneo Cadete Ciudad de Esplugues que tiene lugar en el Complejo Deportivo Municipal de las Moreras de Esplugues de Llobregat. La competición reúne a equipos de primera línea de Madrid, Murcia, Castilla – La Mancha y Cataluña. Se disputarán más de 35 partidos en tres días. Y un Desafío de porteros con el aval de la Escuela Paco Sedano, como actividad complementaria.

El lunes 15, a las 9h, se abre la competición masculina con el partido entre A.E. Penya Esplugues y C.F.S. Eixample. Y a las 12h, la femenina con el encuentro entre F.S. Parets y A.E. Penya Esplugues. Las finales se disputarán el miércoles 17 a las 18h (femenina) y a las 19.30h (masculina). La actualidad del torneo se puede seguir a través del hastag #VTorneigAEPE.

El cuadro de equipos masculinos cuenta con el Moprisala de Toledo (Castilla – La Mancha), Futsal Paulo Roberto 7 (Murcia), A.E. Bellsport, C.F.S. Eixample, A.E. Les Corts-UBAE, F.S. Montcada, CET 10 y A.E. Penya Esplugues.

El cuadro de equipos femeninos incorpora el C.D. Futsi Atlético Navalcarnero (Madrid), el UCAM El Pozo Murcia, F.S. Castelldefels, C.E. Futsal Mataró, A.E. Les Corts-UBAE, F.S. Parets, Penya Blaugrana Montmeló y A.E. Penya Esplugues.

Solidarios con el Hospital de Sant Joan de Déu por la diabetes infantil

Todos los participantes recibirán, gracias a la colaboración de la empresa de transportes Moldtrans, la camiseta solidaria con la diabetes infantil que promueve la A.E. Penya Esplugues esta temporada para contribuir a la extraordinaria labor del Hospital de Sant Joan de Déu (SJD). Paralelamente, se jugará también el lunes 15, a las 21h, un partido de veteranos entre Industrias Santa Coloma y A.E. Penya Esplugues a beneficio de SJD.

Esta temporada los equipos seniors femenino y masculino de la A.E. Penya Esplugues lucen en su equipamiento deportivo el logotipo del Hospital San Juan de Dios Barcelona a beneficio de su labor solidaria para la diabetes infantil. Para recaudar fondos, la entidad vende camisetas de entrenamiento solidarias de todas las tallas con el lema «AEPE solidària amb la diabetis infantil».

La A.E. Penya Esplugues, fundada en 2008, es un proyecto deportivo comprometido, responsable y solidario con más de 300 deportistas de todas las edades. Compagina la práctica deportiva para todos con la aspiración a la excelencia y entiende el deporte como herramienta de formación personal, de igualdad y de cohesión social.

 

Volver arriba