Saltear al contenido principal
Els Nostres Es Classifiquen Per A La Fase Final || Los Nuestros Se Clasifican Para La Fase Final

Els nostres es classifiquen per a la Fase Final || Los nuestros se clasifican para la Fase Final

Les Seleccions Comarcals del Baix Llobregat, on hi ha participació de jugadors i un tècnic del nostre club, s’han classificat per a la Fase Final dels campionats disputada demà al matí, diumenge 9 de desembre, a la Ciutat esportiva de Blanes a Blanes.

– La Infantil femenina, amb l’Aina Torrents, la Paula Jiménez i la Paula Villar al capdavant, lluitarà per un lloc a la final contra la selecció d’Andorra a la 2a semifinal després de passar com a primeres del grup 2. La semifinal es jugarà a les 10.30 hores a la pista blava.

– La Cadet masculina de l’Alex Hernando, farà lo propi contra la selecció del Barcelonès Centre després d’accedir-hi com a campiona del grup 1. La semifinal serà a les 9.30 hores, a la pista verda número 4.

– Per últim, la Cadet femenina del Cinto (segon entrenador del Sènior femení), la Laia Haro i la María Melero se les veurà contra la selecció de Girona/Maresme/Osona/Vallès Oriental després de passar com a segona del grup 2.

A tots set els hi desitgem molta sort pels difícils enfrontaments de demà!

(Fotografia: FCF)

_____________________________________________________________________________________________________________________

Las Selecciones Comarcales del Baix Llobregat, donde hay participación de jugadores y un técnico de nuestro Club, se han clasificado para la Fase Final de los campeonatos disputada mañana por la mañana, domingo 9 de diciembre, en la Ciutat deportiva de Blanes en Blanes.

– La Infantil femenina, con Aina Torrents, Paula Jiménez y Paula Villar al frente, luchará por un lugar en la final contra la selección de Andorra en la 2a semifinal después de pasar como primeras del grupo 2. La semifinal se jugará a las 10.30 horas en la pista azul.

– La Cadete masculina de Álex Hernando, hará lo propio contra la selección del Barcelonès Centre después de acceder como campeona del grupo 1. La semifinal será a las 9.30 horas, en la pista verde número 4.

– Por último, la Cadete femenina de Cinto (segundo entrenador del Senior femenino), Laia Haro y María Melero se las verá contra la selección de Girona/Maresme/Osona/Vallès Oriental después de pasar como segunda del grupo 2.

¡A los siete les deseamos mucha suerte para los difíciles enfrentamientos de mañana!

(Fotografía: FCF)
Volver arriba