Saltear al contenido principal
En Directe Per Esport3, La Penya Esplugues S’enfronta A L’Eixample A La Final Femenina De La Copa Catalunya || En Directo Por Esport3, La Penya Esplugues Se Enfrenta Al Eixample En La Final Femenina De La Copa Catalunya

En directe per Esport3, la Penya Esplugues s’enfronta a l’Eixample a la final femenina de la Copa Catalunya || En directo por Esport3, la Penya Esplugues se enfrenta al Eixample en la final femenina de la Copa Catalunya

L’A.E. Penya Esplugues disputarà la final femenina de la Copa Catalunya 2019 de futbol sala contra el C.F.S. Eixample el dimecres vinent 11 de setembre (19h) al Pavelló Nord, de Sabadell. El partit, retransmès en directe per televisió a través de Esport3, obrirà la temporada oficial del sènior femení espluguí, guanyador de les tres últimes edicions de la competició.

Les jugadores, dirigides per Robert Caneda, afronten el matx contra el C.F.S. Eixample, de Barcelona, amb ganes de revalidar el títol però amb enorme respecte per un rival que aquesta temporada també participarà en el nou format de la Copa de la Reina gràcies a la seva notable classificació de l’any passat a 2a divisió.

L’A.E. Penya Esplugues, l’únic club català que milita a 1a divisió, espera que la final sigui el punt de partida d’una temporada excel·lent, com la de l’any passat que va tancar com a vuitè classificat. Després de tres setmanes llargues de preparació intensa, amb sessions d’entrenament i partits amistosos, les sensacions són força positives tot i la consciència general que encara queda molt per millorar.

L’equip blanc-i-vermell manté la columna vertebral de la temporada passada i s’ha reforçat amb experiència i joventut gràcies a les noves incorporacions. La mitjana d’edat ronda els 24 anys. Onze de les seves integrants ja han jugat a la màxima categoria del futbol sala femení. Un conjunt sòlid i equilibrat que està disposat a competir contra qualsevol adversari sense deixar mai, però, de tocar de peus a terra.

Continuen una temporada més a la disciplina espluguina: Berta Velasco (Barcelona, 1987 – ala), Pilar Ribes (Barcelona, 1993 – pivot), Laura Oliva (Molins de Rei, 1997 – universal), Cèlia Catà (Mataró, 1996 – tanca), Arantxa Medina (Barcelona, 1991 – ala), Nerea Vilalta (Barcelona, 1996 – portera) i Anna Muniesa (Barcelona, 2000 – portera). I s’incorporen aquesta temporada: Isa García (Madrid, 1988 – tanca), Estefa Jémez (Mollet, 1992 – ala), Marta Collado (Mataró, 1999 – tanca), Marta Luján (Barcelona, 1999 – ala) i Àlex Giró (Barcelona, 2000 – ala). Marta González (Logronyo, 1998 – ala) i Irina Godó (Barcelona, 1999 – ala), del sènior B, han participat també de la pretemporada del primer equip.

El cos tècnic estarà dirigit, de nou, per Robert Caneda, acompanyat de Miquel Arisa, que actuarà de segon, i Noèlia Guerrero, preparadora de porteres, a més d’Iván Magariño, fisioterapeuta. Màrius Costa exercirà, una temporada més, com a delegat.
_____________________________________________________

Sabadell / Pavelló Nord

Dimecres 11 de Setembre / 19h

Final femenina Copa Catalunya Sènior Futbol Sala

A.E. Penya Esplugues – C.F.S. Eixample

_____________________________________________________________________________________________________________________

La A.E. Penya Esplugues disputará la final femenina de la Copa Catalunya 2019 de fútbol sala contra el C.F.S. Eixample el próximo miércoles 11 de septiembre (19h) en el Pavelló Nord, de Sabadell. El partido, retransmitido en directo por televisión a través de Esport3, abrirá la temporada oficial del sénior femenino espluguense, ganador de las tres últimas ediciones de la competición.

Las jugadoras, dirigidas por Robert Caneda, afrontan el choque contra el C.F.S. Eixample, de Barcelona, ​​con ganas de revalidar el título pero con enorme respeto por un rival que esta temporada también participará en el nuevo formato de la Copa de la Reina gracias a su notable clasificación del año pasado en 2ª división.

La A.E. Penya Esplugues, el único club catalán que milita en 1ª división, espera que la final sea el punto de partida de una temporada excelente, como la del año pasado que cerró como octavo clasificado. Después de tres semanas largas de preparación intensa, con sesiones de entrenamiento y partidos amistosos, las sensaciones son bastante positivas a pesar de la conciencia general que aún queda mucho por mejorar.

El equipo blanquirrojo mantiene la columna vertebral de la temporada pasada y se ha reforzado con experiencia y juventud gracias a las nuevas incorporaciones. La media de edad ronda los 24 años. Once de sus integrantes ya han jugado en la máxima categoría del fútbol sala femenino. Un conjunto sólido y equilibrado que está dispuesto a competir contra cualquier adversario sin dejar nunca, sin embargo, de tener los pies en el suelo.

Continúan una temporada más en la disciplina espluguense: Berta Velasco (Barcelona, ​​1987 – ala), Pilar Ribes (Barcelona, ​​1993 – pivote), Laura Oliva (Molins de Rei, 1997 – universal), Cèlia Catà (Mataró, 1996 – cierre) , Arantxa Medina (Barcelona, ​​1991 – ala), Nerea Vilalta (Barcelona, ​​1996 – portera) y Anna Muniesa (Barcelona, ​​2000 – portera). Y se incorporan esta temporada: Isa García (Madrid, 1988 – cierre), Estefa Jémez (Mollet, 1992 – ala), Marta Collado (Mataró, 1999 – cierre), Marta Luján (Barcelona, ​​1999 – ala) y Àlex Giró (Barcelona, ​​2000 – ala). Marta González (Logroño, 1998 – ala) e Irina Godó (Barcelona, ​​1999 – ala), del sénior B, han participado también de la pretemporada del primer equipo.

El cuerpo técnico estará dirigido, de nuevo, por Robert Caneda, acompañado de Miquel Arisa, que actuará de segundo, y Noelia Guerrero, preparadora de porteras, además de Iván Magariño, fisioterapeuta. Màrius Costa ejercerá, una temporada más, como delegado.

_____________________________________________________

Sabadell / Pavelló Nord

Miércoles 11 de Septiembre / 19h

Final femenina Copa Catalunya Sénior Fútbol Sala

A.E. Penya Esplugues – C.F.S. Eixample

Volver arriba