Saltear al contenido principal
Aina Torrents: «Cada Vegada Jugàvem Millor, Ha Estat Una Llàstima Que S’hagi Acabat La Temporada D’aquesta Manera»|| Aina Torrents: «Cada Vez Jugábamos Mejor, Ha Sido Una Lástima Que Se Haya Acabado La Temporada De Este Modo»

Aina Torrents: «Cada vegada jugàvem millor, ha estat una llàstima que s’hagi acabat la temporada d’aquesta manera»|| Aina Torrents: «Cada vez jugábamos mejor, ha sido una lástima que se haya acabado la temporada de este modo»

La pròxima entrevista la protagonitza una de les capitanes del Juvenil, l’Aina Torrents (14 anys). L’Aina, a l’edat de 5 anys, va començar a jugar a futbol sala al C.F.S. Martorelles, el club del seu poble. Malgrat la seva edat, la jove promesa ha pogut experimentar diversos Campionats Nacionals tant a nivell de Club com de Selecció Catalana i vestir la samarreta de la Selecció Espanyola.

En primer lloc, com estàs i com està també la família?
Doncs la veritat és que de moment tots bé però una mica cansats d’aquesta situació i desitjant tornar a la normalitat com més aviat millor, sobretot per poder tornar als entrenaments i competir.

Es va acabar la temporada abans a causa d’aquesta pandèmia, un balanç d’aquesta temporada?
Aquest any hi ha hagut moltes noves incorporacions i ens ha costat una mica adaptar-ens, però cada vegada jugàvem millor, ha estat una llàstima que s’hagi acabat la temporada d’aquesta manera.

Com portes els entrenaments després del confinament i ara com portes la preparació per a la pròxima temporada?
Doncs molt bé! Tinc una rutina establerta i entreno regularment. També surto a córrer i a fer rutes amb bicicleta per la muntanya.

Un objectiu per a la pròxima temporada?
Formar un bon grup dins l’equip i fer el màxim possible per aconseguir l’èxit i els objectius que ens marquem durant l’any. Jo crec que són clars, guanyar-ho tot!
A nivell individual, seguir creixent i millorant.

Quantes temporades portes en el club?
Contant aquesta nova temporada (2020-2021), 3 anys.

Sobre les convocatòries tant de la Selecció Espanyola i com de la Catalana, quines sensacions tens?
Representar Catalunya a un Campionat d’Espanya és tot un orgull i em fa molta il·lusió. Realment hi havia molt bon rotllo entre les jugadores i els entrenadors, i tot va sortir rodó. Vam guanyar el Campionat sense perdre cap partit i vaig gaudir molt.
Respecte a la convocatòria amb la Selecció Espanyola va ser una gran sorpresa. El fet de poder debutar amb la Selecció Espanyola, conèixer l’ambient i jugar a Portugal, a les Illes Açores, va ser una gran experiència.

I per a finalitzar l’entrevista, defineix-te com a jugadora.
No sabria del tot com definir-me però sóc competitiva, tinc moltes ganes d’aprendre i, sobretot, de gaudir.

Redacció: A.E Penya Esplugues amb la col·laboració de Fermín Prieto (@FutFemBaixLlobregat)

_____________________________________________________________________________________________________________________

La próxima entrevista la protagoniza una de las capitanas del Juvenil, Aina Torrents (14 años). Aina, a la edad de 5 años, empezó a jugar a fútbol sala en el C.F.S. Martorelles, el club de su pueblo. Pese a su edad, la joven promesa ha podido experimentar varios Campeonatos Nacionales tanto a nivel de Club como de Selección Catalana y vestir la camiseta de la Selección Española.

En primer lugar, ¿cómo estás y cómo está también la familia?
La verdad es que de momento todos bien pero un poco cansados de esta situación y deseando volver a la normalidad cuanto antes mejor, sobre todo para poder volver a los entrenamientos y competir.

Se acabó la temporada antes a causa de esta pandemia, ¿un balance de esta temporada?
Este año ha habido muchas nuevas incorporaciones y nos ha costado un poco adaptarnos, pero cada vez jugábamos mejor, ha sido una lástima que se haya acabado la temporada de este modo.

¿Cómo llevas los entrenamientos después del confinamiento y ahora como llevas la preparación para la próxima temporada?
¡Pues muy bien! Tengo una rutina establecida y entreno regularmente. También salgo a correr y a hacer rutas en bicicleta por la montaña.

¿Un objetivo para la próxima temporada?
Formar un buen grupo dentro del equipo y hacer lo máximo posible para conseguir el éxito y los objetivos que nos marcamos durante el año. Yo creo que son claros, ¡ganarlo todo!
A nivel individual, seguir creciendo y mejorando.

Cuántas temporadas llevas en el club?
Contando esta nueva temporada (2020-2021), 3 años.

Sobre las convocatorias tanto de la Selección Española y como de la Catalana, ¿qué sensaciones tienes?
Representar Cataluña en un Campeonato de España es todo un orgullo y me hace mucha ilusión. Realmente había muy buen rollo entre las jugadoras y los entrenadores, y todo salió redondo. Ganamos el Campeonato sin perder ninguno partido y disfruté mucho.
Respecto a la convocatoria con la Selección Española fue una gran sorpresa. El hecho de poder debutar con la Selección Española, conocer el ambiente y jugar en Portugal, en las Islas Azores, fue una gran experiencia.

Y para finalizar la entrevista, defínete como jugadora.
No sabría del todo como definirme pero soy competitiva, tengo muchas ganas de aprender y, sobre todo, de disfrutar.

Redacción: A.E Penya Esplugues con la colaboración de Fermín Prieto (@FutFemBaixLlobregat)

Volver arriba