Saltear al contenido principal
Anna Muniesa: «Competitiva I Compromesa, Intento Ajudar Sempre Al Meu Equip» || Anna Muniesa: «Competitiva Y Comprometida, Intento Ayudar Siempre A Mi Equipo»

Anna Muniesa: «Competitiva i compromesa, intento ajudar sempre al meu equip» || Anna Muniesa: «Competitiva y comprometida, intento ayudar siempre a mi equipo»

Continuem amb les entrevistes i, en aquesta ocasió, la protagonista és la Muni. L’Anna Muniesa, nascuda a Barcelona fa 19 anys, es va iniciar en el futbol sala al C.E. Vincit-Provençalenc amb 11 anys. Des dels seus inicis, la jove portera del Sènior A ha pogut viure diverses experiències tant amb la Selecció Catalana com amb la Selecció Espanyola.

En primer lloc, com estàs i com està la família?

Hola! Tinc la sort que la meva família i jo estem tots bé, i ara, que se’ns permet més moviment amb el canvi de fase, molt millor!

Es va acabar la temporada d’una manera estranya, just en una última jornada abans de la pandèmia en la qual vau aconseguir la permanència a la categoria.

Sí, va donar la casualitat que amb els punts aconseguits a l’última jornada abans del confinament sumem el necessari per a aconseguir la permanència i era una cosa que ens donava una mica de tranquil·litat quan no sabíem molt bé quin desenllaç li donarien a la lliga.

Com has vist la temporada? Ja que sens dubte heu estat la revelació de la temporada i a la segona tornada només vau encaixar una derrota contra el Leganés.

La veritat és que veníem fent un bon paper durant tota la lliga i a la segona volta els resultats ens eren favorables. Crec que teníem ganes de demostrar del que som capaces a l’últim tram de la lliga, en el qual ens enfrontàvem a equips de la part alta de la taula i són partits bonics de jugar. Però bueno, amb aquest sentiment de voler més ens tocarà encarar l’inici de la temporada que ve.

En relació a la Selecció Espanyola amb la vas estar als Jocs Olímpics Sub 18, quines sensacions tens?

Va ser una de les millors experiències que he viscut com a esportista. És una cosa per la qual el cos tècnic i les jugadores vam estar treballant durant totes les convocatòries i em vaig alegrar molt quan va sortir la llista definitiva i vaig veure que tindria el luxe de viure-la. Va ser algo molt bonic i inoblidable!

I en relació a la Selecció Catalana?

Per mala sort enguany ja passo de l’edat per a poder disputar els Campionats d’Espanya i la veritat que ho he trobat a faltar. Va ser una etapa molt bonica i que em va ajudar a créixer molt futbolísticament, els haig d’agrair que confiessin en mi i que em donessin l’oportunitat de tenir una primera presa de contacte amb un futbol sala més professional. Crec que la gent amb la qual vaig poder compartir aquests anys m’ha fet voler aquest esport i m’ha ensenyat el camí a seguir per a arribar tan lluny com em proposi.

Ara ja sense futbol sala, com és la preparació per a la volta en el dia a dia?

Estic acabant el curs acadèmic, preparant ja els últims exàmens i compaginant amb els entrenaments que ens envia el Club.

Objectiu per a la pròxima temporada?

A nivell d’equip, intentar seguir amb la bona línia que porta el Club aquestes últimes temporades i aspirar a ser un dels equips de la part mitjana-alta de la classificació. I personalment, millorar tot el possible per a continuar sumant al màxim en l’equip.

Quantes temporades portes en el club?

Aquesta ha estat la meva segona temporada.

I per a finalitzar l’entrevista, defineix-te com a jugadora.

Sóc una jugadora que sempre té ganes d’aprendre de la gent que li envolta. Competitiva i compromesa, intento ajudar sempre al meu equip.

Fotografia portada: José Carrera (jose1carrera)
Redacció:
A.E Penya Esplugues amb la col·laboració de Fermín Prieto (@FutFemBaixLlobregat)

_____________________________________________________________________________________________________________________

Continuamos con las entrevistas y, en esta ocasión, la protagonista es Muni. Anna Muniesa, nacida en Barcelona hace 19 años, se inició en el fútbol sala en el C.E. Vincit-Provençalenc con 11 años. Desde sus inicios, la joven portera del Sénior A ha podido vivir varias experiencias tanto con la Selección Catalana como con la Selección Española.

En primer lugar, ¿cómo estás y cómo está la familia?

¡Hola! Tengo la suerte de que mi familia y yo estamos todos bien, y ahora, que se nos permite más movimiento con el cambio de fase, ¡mucho mejor!

Se terminó la temporada de una manera extraña, justo en una última jornada antes de la pandemia en la que lograsteis la permanencia en la categoría.

Sí, dio la casualidad que con los puntos conseguidos en la última jornada antes del confinamiento sumamos lo necesario para conseguir la permanencia y era algo que nos daba un poco de tranquilidad cuando no sabíamos muy bien qué desenlace le darían a la liga.

¿Cómo has visto la temporada? Ya que sin ninguna duda habéis sido la revelación de la temporada y en la segunda vuelta sólo encajasteis una derrota contra el Leganés.

La verdad es que veníamos haciendo un buen papel durante toda la liga y en la segunda vuelta los resultados nos eran favorables. Creo que teníamos ganas de demostrar de lo que somos capaces en el último tramo de la liga, en el que nos enfrentábamos a equipos de la parte alta de la tabla y son partidos bonitos de jugar. Pero bueno, con ese sentimiento de querer más nos tocará encarar el inicio de la temporada que viene.

En relación a la Selección Española con la estuviste en los Juegos Olímpicos Sub 18, ¿qué sensaciones tienes?

Fue una de las mejores experiencias que he vivido como deportista. Es algo por lo que el cuerpo técnico y las jugadoras estuvimos trabajando durante todas las convocatorias y me alegré mucho cuando salió la lista definitiva y vi que tendría el lujo de vivirlo. ¡Fue algo muy bonito e inolvidable!

¿Y en relación a la Selección Catalana?

Por mala suerte este año ya paso de la edad para poder disputar los Campeonatos de España y la verdad que lo he echado de menos. Fue una etapa muy bonita y que me ayudó a crecer mucho futbolísticamente, les tengo que agradecer que confiaran en mí y que me dieran la oportunidad de tener una primera toma de contacto con un fútbol sala más profesional. Creo que la gente con la que pude compartir esos años me ha hecho querer este deporte y me ha enseñado el camino a seguir para llegar tan lejos como me proponga.

Ahora ya sin fútbol sala, ¿cómo es la preparación para la vuelta en el día a día?

Estoy acabando el curso académico, preparando ya los últimos exámenes y compaginando con los entrenamientos que nos envía el Club.

¿Objetivo para la próxima temporada?

A nivel de equipo, intentar seguir con la buena línea que lleva el Club estas últimas temporadas y aspirar a ser uno de los equipos de la parte media-alta de la clasificación. Y personalmente, mejorar todo lo posible para continuar sumando al máximo en el equipo.

¿Cuántas temporadas llevas en el club?

Esta ha sido mi segunda temporada.

Y para finalizar la entrevista, defínete como jugadora.

Soy una jugadora que siempre tiene ganas de aprender de la gente que le rodea. Competitiva y comprometida, intento ayudar siempre a mi equipo.

Fotografía portada: José Carrera (jose1carrera)
Redacción:
A.E Penya Esplugues con la colaboración de Fermín Prieto (@FutFemBaixLlobregat)

Volver arriba