Saltear al contenido principal
Mireia Gómez: «Ens Vam Posar En Marxa, Partit A Partit, Per A Millorar Cada Setmana Determinats Aspectes I Així No Parar De Créixer» || Mireia Gómez: «Nos Pusimos En Marcha, Partido A Partido, Para Mejorar Cada Semana Determinados Aspectos Y Así No Parar De Crecer»

Mireia Gómez: «Ens vam posar en marxa, partit a partit, per a millorar cada setmana determinats aspectes i així no parar de créixer» || Mireia Gómez: «Nos pusimos en marcha, partido a partido, para mejorar cada semana determinados aspectos y así no parar de crecer»

Us presentem a la Mireia Gómez (18 anys), veïna de l’Hospitalet de Llobregat. La Mireia es va iniciar en el futbol sala molt aviat, amb tot just 4 anys ja jugava! Als 6 va començar a jugar en l’equip escolar del seu barri i, sent infantil, va fitxar per la AEPE convertint-lo en el seu primer club. Des de llavors, una de les nostres joves promeses ha collit molts títols grupals i individuals que abasten des de Campionats autonòmics i nacionals, fins a múltiples convocatòries amb la Selecció Catalana i, alguna també, amb la Selecció Espanyola.

Aquí tenim a la Mireia Gómez, Campiona de Catalunya la passada temporada i debutant amb la Selecció Espanyola la present temporada. Quines són les teves sensacions i com ho has viscut?

Bones! Doncs ser Campiona de Catalunya, la veritat, no tothom té aquest privilegi de ser-ho. Per a nosaltres, per al meu equip i per a mi, competir per aquest títol era una cosa especial. Aquella temporada vam treballar molt dur i anàvem a per totes; guanyar la Copa Catalunya era el que més desitjàvem! Molta il·lusió i moltes emocions en un mateix lloc! Graderies plenes i moltíssima gent admirant el nostre esport, no tocava una altra que demostrar tot el que havíem treballat! És un privilegi!, però amb esforç i sacrifici tot arriba.

Aquesta temporada per primera vegada has estat convocada amb la Selecció Espanyola, quines sensacions tens?
No m’esperava aquesta convocatòria per a res, però tot passa ràpid i tocava assimilar-ho per a poder treballar i, sobretot, per a poder gaudir-ho al màxim. Era una meta que tenia en el meu recorregut, anava amb els sentiments a flor de pell i la vaig afrontar amb molta il·lusió i amb moltes ganes de treballar tan bé com fos possible. Ara toca continuar treballant per al que pugui venir.

També aquesta temporada has pogut jugar amb el Sènior B en Segona Divisió Nacional i heu estat Campiones de lliga.

Sí! Primer debut, i Campiones de lliga! Al principi cap de nosaltres imaginàvem que es pogués complir aquest repte malgrat que apuntàvem molt alt i les ganes de competir ens menjaven per dins. El canvi de categoria no era cap excusa per a no treballar el triple que la temporada passada. Ens vam posar en marxa, partit a partit, per a millorar cada setmana determinats aspectes i així no parar de créixer. D’aquesta manera crec que hem arribat totes a aconseguir aquest títol.

Quantes temporades portes en la Penya Esplugues?

Porto 6 o 7 anys en aquest club.

Quants anys tens?

Acabo de fer els 18 anys.

Fins a on t’agradaria arribar en el futbol sala?

El meu objectiu com a jugadora és aprendre tot el que pugui sempre, no parar de créixer i si això implica els canvis de categoria, entre altres, benvinguts siguin!

Quin jugador/a és el teu favorit/a?

No tinc favoritismes, crec que cada jugador i jugadora té la seva essència i tindria massa favorites; però si haig de triar, la Berta Velasco.

I finalment, un objectiu de cara la pròxima temporada (2020-2021)?

Sóc una jugadora exigent amb mi mateixa, llavors et diria que continuar millorant individualment i gaudir moltíssim de les experiències que es viuen cada segon a la pista.

Redacció: A.E Penya Esplugues amb la col·laboració de Fermín Prieto (@FutFemBaixLlobregat)

 _____________________________________________________________________________________________________________________

Os presentamos a Mireia Gómez (18 años), vecina de Hospitalet de Llobregat. Mireia se inició en el fútbol sala muy pronto, ¡con apenas 4 años ya jugaba! A los 6 empezó a jugar en el equipo escolar de su barrio y, siendo infantil, fichó por la AEPE convirtiéndolo en su primer club. Desde entonces, una de nuestras jóvenes promesas ha cosechado muchos títulos grupales e individuales que abarcan desde Campeonatos autonómicos y nacionales, hasta múltiples convocatorias con la Selección Catalana y, alguna también, con la Selección Española.

Aquí tenemos a Mireia Gómez, Campeona de Cataluña la pasada temporada y debutante con la Selección Española la presente temporada. ¿Cuáles son tus sensaciones y cómo lo has vivido?

¡Buenas! Pues ser Campeona de Cataluña, la verdad, no todo el mundo tiene ese privilegio de serlo. Para nosotras, para mi equipo y para mí, competir por ese título era algo especial. Esa temporada trabajamos muy duro e íbamos a por todas; ¡ganar la Copa Cataluña era lo que más deseábamos! ¡Mucha ilusión y muchas emociones en un mismo lugar! Gradas llenas y muchísima gente admirando nuestro deporte, ¡no tocaba otra que demostrar todo lo que habíamos trabajado! ¡Es un privilegio!, pero con esfuerzo y sacrificio todo llega.

Esta temporada por primera vez has sido convocada con la Selección Española, ¿qué sensaciones tienes?

No me esperaba esa convocatoria para nada, pero todo pasa rápido y tocaba asimilarlo para poder trabajar y, sobre todo, para poder disfrutarlo al máximo. Era una meta que tenía en mi recorrido, iba con los sentimientos a flor de piel y la afronté con mucha ilusión y con muchas ganas de trabajar lo mejor posible. Ahora toca seguir trabajando para lo que pueda venir.

También esta temporada has podido jugar con el Sénior B en Segunda División Nacional y habéis sido Campeonas de liga.

¡Sí! Primer debut, ¡y Campeonas de liga! Al principio ninguna de nosotras imaginábamos que se pudiese cumplir ese reto pese a que apuntábamos muy alto y las ganas de competir nos comían por dentro. El cambio de categoría no era ninguna excusa para no trabajar el triple que la temporada pasada. Nos pusimos en marcha, partido a partido, para mejorar cada semana determinados aspectos y así no parar de crecer. De esa manera creo que hemos llegado todas a conseguir ese título.

¿Cuántas temporadas llevas en la Penya Esplugues?

Llevo 6 o 7 años en este club.

¿Cuántos años tienes?

Acabo de cumplir los 18 años.

¿Hasta dónde te gustaría llegar en el fútbol sala?

Mi objetivo como jugadora es aprender todo lo que pueda siempre, no parar de crecer y si eso implica los cambios de categoría, entre otros, ¡bienvenidos sean!

¿Qué jugador/a es tu favorito/a?

No tengo favoritismos, creo que cada jugador y jugadora tiene su esencia y tendría demasiadas favoritas; pero si tengo que elegir, Berta Velasco.

 Y por último, ¿un objetivo de cara la próxima temporada (2020-2021)?

Soy una jugadora exigente conmigo misma, entonces te diría que seguir mejorando individualmente y disfrutar muchísimo de las experiencias que se viven cada segundo en la pista.

Redacción: A.E Penya Esplugues con la colaboración de Fermín Prieto (@FutFemBaixLlobregat)

Volver arriba