Saltear al contenido principal
Queralt Gibert: «Des Del Primer Entrenament Ja Vaig Tenir Molt Clar Que Em Volia Quedar A La Penya Esplugues» || Queralt Gibert: «Desde El Primer Entrenamiento Ya Tuve Muy Claro Que Me Quería Quedar En La Penya Esplugues»

Queralt Gibert: «Des del primer entrenament ja vaig tenir molt clar que em volia quedar a la Penya Esplugues» || Queralt Gibert: «Desde el primer entrenamiento ya tuve muy claro que me quería quedar en la Penya Esplugues»

La següent entrevista la protagonitza una de les incorporacions de la base femenina, la Queralt Gibert (13 anys), una barcelonina que viu a Sant Sadurní d’Anoia. La Queralt va començar a jugar als 8 anys a l’A.E. Esquitx F.S., el club del seu poble, i fins el moment ha pogut viure diferents convocatòries tant amb la Selecció Comarcal com amb la Selecció Catalana.

Després d’haver estat entrenant part d’aquesta temporada ja en el Club, la pròxima temporada t’incorporaràs en la categoria infantil, sensacions?

La meva sensació ha estat molt bona i positiva. Des del primer entrenament ja vaig tenir molt clar que em volia quedar en la Penya Esplugues perquè les companyes i l’entrenadora em van rebre molt bé.

Amb la temporada acabada pel Covid, com creus que serà la volta a la temporada?

Jo espero que sigui el més normal possible, però si encara hi ha el Covid haurem de vigilar més.

Trobes a faltar el Futsal?

Moltíssim, més del que pensava…

Com ho portes en els entrenaments?

Molt bé! Però no és el mateix que ser allà perquè, a vegades, l’espai és limitat o no tens els materials que fas servir en els entrenaments.

Quants anys tens?

Al juny he fet els 13 anys.

Què estudies?

Al setembre començo 2n de l’ESO.

Com et van els estudis?

Ara com ara molt bé, estic molt contenta!

Fins a on t’agradaria arribar en el Futbol Sala?

Un dels meus somnis és arribar a jugar la Final de la Copa d’Espanya amb les meves companyes. I el meu segon somni és guanyar la Copa d’Espanya.

I per a finalitzar l’entrevista, defineix-te com a jugadora.

Sóc esquerrana, molt activa, també sóc àgil i tinc bastant resistència. Amb el confinament estic intentant millorar la meva tècnica.

Redacción: A.E Penya Esplugues con la colaboración de Fermín Prieto (@FutFemBaixLlobregat)

_____________________________________________________________________________________________________________________

La siguiente entrevista la protagoniza una de las incorporaciones de la base femenina, Queralt Gibert (13 años), una barcelonesa que vive en Sant Sadurní d’Anoia. Queralt empezó a jugar a los 8 años en la A.E. Esquitx F.S., el club de su pueblo, y hasta el momento ha podido vivir diferentes convocatorias tanto con la Selección Comarcal como con la Selección Catalana.

Después de haber estado entrenando parte de esta temporada ya en el Club, la próxima temporada te incorporarás en la categoría infantil, ¿sensaciones?

Mi sensación ha sido muy buena y positiva. Desde el primer entrenamiento ya tuve muy claro que me quería quedar en la Penya Esplugues porque las compañeras y la entrenadora me recibieron muy bien.

Con la temporada terminada por el Covid, ¿cómo crees que será la vuelta a la temporada?

Yo espero que sea lo más normal posible, pero si aún hay el Covid tendremos que vigilar más.

¿Echas de menos el Futsal?

Muchísimo, más de lo que pensaba…

¿Cómo lo llevas en los entrenamientos?

¡Muy bien! Pero no es lo mismo que estar allí porque, a veces, el espacio es limitado o no tienes los materiales que usas en los entrenamientos.

¿Cuántos años tienes?

En junio he cumplido los 13 años.

¿Qué estudias?

En septiembre empiezo 2⁰ de la ESO.

¿Cómo te van los estudios?

Por ahora muy bien, ¡estoy muy contenta!

¿Hasta dónde te gustaría llegar en el Fútbol Sala?

Uno de mis sueños es llegar a jugar la Final de la Copa de España con mis compañeras. Y mi segundo sueño es ganar la Copa de España.

Y para finalizar la entrevista, defínete como jugadora.

Soy zurda, muy activa, también soy ágil y tengo bastante resistencia. Con el confinamiento estoy intentando mejorar mi técnica.

Redacción: A.E Penya Esplugues con la colaboración de Fermín Prieto (@FutFemBaixLlobregat)

Volver arriba