Saltear al contenido principal
Raquel Raventós: «Em Sento Orgullosa Del Meu Equip I Em Quedo Amb Això Que, Per A Mi, També és Important»|| Raquel Raventós: «Me Siento Orgullosa De Mi Equipo Y Me Quedo Con Eso Que, Para Mí, También Es Importante»

Raquel Raventós: «Em sento orgullosa del meu equip i em quedo amb això que, per a mi, també és important»|| Raquel Raventós: «Me siento orgullosa de mi equipo y me quedo con eso que, para mí, también es importante»

Raquel Raventós (31 anys), procedent de Veneçuela i veïna del Masnou des dels 9 anys. Es va iniciar en el futbol sala als 15 anys sent el F.S. Masnou Interdinàmic el seu primer equip i formant part de la Selecció Catalana amb 18 anys. La nostra capitana i portera del Sènior B femení, ens dedica unes paraules després que la R.F.E.F. doni per acabada la lliga oficialment a causa de l’estat actual de la pandèmia a Espanya.

Com estàs i com portes el confinament?

Estic bé, portant el confinament de la millor manera, tant de temps a casa ja es comença a notar. Per sort ara puc sortir una mica a córrer, passejar i amb això aconsegueixo buidar una mica la ment, que ja va bé!

A causa de la pandèmia, la temporada ha acabat i ha finalitzat amb l’equip guanyant la lliga. Quines sensacions tens? Us hauria agradat guanyar la lliga a la pista fins a l’última jornada?

És una sensació estranya, no em sento campiona de lliga al 100%. D’una banda som conscients que quedaven molts punts per jugar i podia passar de tot i d’altra banda, hem treballat molt i hem fet coses bones. Això ha fet que la major part de la lliga anéssim en primera posició, sent l’equip més regular, i per aquesta banda estic molt contenta.

Més enllà del títol de Campiones, em quedo amb el treball de totes i tots, amb l’esforç que hem fet, amb la dedicació, el voler continuar creixent i amb la lluita setmana rere setmana.
Em sento orgullosa del meu equip i em quedo amb això que, per a mi, també és important.

Després d’acabar la temporada i haver guanyat la lliga, com et prepares de cara a la volta per a la pròxima temporada?

La veritat és que amb tot el que està passant penso poc en la pròxima temporada. Queda temps per a tornar i quan sigui el moment em prepararé amb moltes ganes i motivació.

Trobes a faltar el futsal? Creus que tornarà la pròxima temporada amb la normalitat que tots desitgem?

Trobo a faltar al futsal, al meu equip i a la rutina que portava abans que passara tot això.

Tant de bo! Però no crec que tornem amb la normalitat d’abans. Avui dia tot està canviant i ens haurem d’anar acostumant a una nova realitat.

Quantes temporades portes en el Club ?

En la Penya Esplugues porto 4 anys.

Un objectiu per a la pròxima temporada?

A nivell grupal, la permanència és un dels principals objectius i anar per la lliga, suposo que també serà un dels objectius de la temporada.
A nivell personal, continuar creixent en tots els sentits, gaudir i aprendre.

Fotografies: Xavi García (@xvigarcia)
Redacció: A.E Penya Esplugues amb la col·laboració de Fermín Prieto (@FutFemBaixLlobregat)

_____________________________________________________________________________________________________________________

Raquel Raventós (31 años), procedente de Venezuela y vecina de El Masnou desde los 9 años. Se inició en el fútbol sala a los 15 años siendo el F.S. Masnou Interdinámic su primer equipo y formando parte de la Selección Catalana con 18 años. Nuestra capitana y portera del Sénior B femenino, nos dedica unas palabras después de que la R.F.E.F. dé por acabada la liga oficialmente debido al estado actual de la pandemia en España.

¿Cómo estas y cómo llevas el confinamiento?

Estoy bien, llevando el confinamiento de la mejor manera, tanto tiempo en casa ya se empieza a notar. Por suerte ahora puedo salir un poco a correr, pasear y con esto consigo despejar un poco la mente, ¡que ya va bien!

Debido a la pandemia, la temporada ha terminado y ha finalizado con el equipo ganando la liga. ¿Qué sensaciones tienes? ¿Os hubiera gustado ganar la liga en la pista hasta la última jornada?

Es una sensación rara, no me siento campeona de liga al 100%. Por una parte somos conscientes de que quedaban muchos puntos por jugar y podía pasar de todo y por otra parte, hemos trabajado mucho y hemos hecho cosas buenas. Esto ha hecho que la mayor parte de la liga fuésemos en primera posición, siendo el equipo más regular, y por esta parte estoy muy contenta.

Más allá del título de Campeonas, me quedo con el trabajo de todas y todos, con el esfuerzo que hemos hecho, con la entrega, el querer seguir creciendo y con la lucha semana tras semana.
Me siento orgullosa de mi equipo y me quedo con eso que, para mi, también es importante.

Tras acabar la temporada y haber ganado la liga, ¿cómo te preparas de cara a la vuelta para la próxima temporada?

La verdad es que con todo lo que está pasando pienso poco en la temporada que viene. Queda tiempo para volver y cuando sea el momento me preparé con muchas ganas y motivación.

¿Echas de menos el fútbol sala? ¿Crees que volverá la próxima temporada con la normalidad que todos deseamos ?

Echo de menos al futsal, a mi equipo y a la rutina que llevaba antes de que pasara todo esto.

¡Ojalá! Pero no creo que volvamos con la normalidad de antes. A día de hoy todo está cambiando y nos tendremos que ir acostumbrando a una nueva realidad.

¿Cuántas temporadas llevas en el Club ?

En la Penya Esplugues llevo 4 años.

¿Un objetivo para la próxima temporada?

A nivel grupal, la permanencia es uno de los principales objetivos e ir a por la liga, supongo que también será uno de los objetivos de la temporada.
A nivel personal, seguir creciendo en todos los sentidos, disfrutar y aprender.

Fotografías: Xavi García (@xvigarcia)
Redacción: A.E Penya Esplugues con la colaboración de Fermín Prieto (@FutFemBaixLlobregat)

Volver arriba