Saltear al contenido principal
Espanya Es Topa Amb Una Resistent Rússia || España Se Topa Con Una Resistente Rusia

Espanya es topa amb una resistent Rússia || España se topa con una resistente Rusia

La selecció espanyola femenina de futbol sala va perdre ahir el seu segon enfrontament davant Rússia per 0 gols a 1. L’amistós, juntament amb el del dia anterior en el qual Espanya va guanyar per 2 a 0 a Níjar (Almeria), va servir com a preparació per al Campionat d’Europa del proper any a Gondomar (Portugal).

A la selecció de Clàudia Pons se li va resistir el gol a causa d’una primera part i part de la segona una miqueta incòmoda, i a una gran actuació de Ivanova, la portera russa. Les espanyoles no van saber treure-li partit ni a la cinquena falta russa ni a l’expulsió de Fedorova amb avantatge numèric per donar-li la volta al joc i al marcador. Els nervis i la precipitació van ser protagonistes en els últims metres de cara a porteria i, finalment, una resistent Rússia es va portar el premi a l’esforç i joc col·lectiu.

(Fotografia: @SeFutFem)

____________________________________________________________________________________________________________________

La selección española femenina de fútbol sala perdió ayer su segundo enfrentamiento ante Rusia por 0 goles a 1. El amistoso, juntamente con el del día anterior en el que España ganó por 2 a 0 en Níjar (Almería), sirvió como preparación para el Campeonato de Europa del próximo año en Gondomar (Portugal).

A la selección de Clàudia Pons se le resistió el gol debido a una primera parte y parte de la segunda un tanto incómoda, y a una gran actuación de Ivanova, la portera rusa. Las españolas no supieron sacarle partido ni a la quinta falta rusa ni a la expulsión de Fedorova con ventaja numérica para darle la vuelta al juego y al marcador. Los nervios y la precipitación fueron protagonistas en los últimos metros de cara a portería y, finalmente, una resistente Rusia se llevó el premio al esfuerzo y juego colectivo.

(Fotografía: @SeFutFem)
Volver arriba