Saltear al contenido principal
Gran Paper Del Baix Llobregat || Gran Papel Del Baix Llobregat

Gran paper del Baix Llobregat || Gran papel del Baix Llobregat

Després de dues jornades intenses de futbol sala viscudes a la Ciutat Esportiva de Blanes, a Blanes, es dóna el punt i final a la 8ª edició dels Campionats Comarcals de seleccions base de futbol sala amb un balanç molt positiu per a la nostra delegació, el Baix Llobregat. Pel que fa als nostres representants, han tingut resultats diversos:

  • L’Aina Torrents, la Paula Jiménez i la Paula Villar han estat Campiones de la seva categoria, la Infantil femenina. El combinat comarcal, amb una gran participació de les nostres, s’ha imposat a la Final a la selecció del Barcelonès Centre per un resultat d’1 a 3, amb 2 gols de l’Aina i un altre de la Paula Villar.
  • L’Àlex Hernando, per la seva banda, amb la Cadet masculina, ha estat el 4t classificat de la categoria després d’haver perdut els seus dos enfrontraments d’avui contra les seleccions de Barcelonès Centre i Barcelonès Nord, respectivament.
  • El Cinto, la Laia Haro i la María Melero, amb la Cadet femenina, han sabut contrarestar la derrota a la Semifinal i s’han acabat imposant a la selecció d’Andorra per a otorgar-se així la 3ª posició.

Al marge de la classificació final, volem felicitar als nostres pel treball realitzat no només en aquests dos dies sinò també al llarg de les cinc setmanes de preparació. Heu fet una gran feina i estem molt orgullosos de vosaltres!

_____________________________________________________________________________________________________________________

Después de dos jornadas intensas de fútbol sala vividas en la Ciutat Deportiva de Blanes, en Blanes, se da el punto final a la 8ª edición de los Campeonatos Comarcales de selecciones base de fútbol sala con un balance muy positivo para nuestra delegación, el Baix Llobregat. En cuanto a nuestros representantes, han tenido resultados diversos:
 
  • Aina Torrents, Paula Jiménez y Paula Villar han sido Campeonas de su categoría, la Infantil femenina. El combinado comarcal, con una gran participación de las nuestras, se ha impuesto en la Final a la selección del Barcelonès Centre por un resultado de 1 a 3, con 2 goles de Aina y otro de Paula Villar.
  • Àlex Hernando, por su parte, con la Cadete masculina, ha sido el 4º clasificado de la categoría después de haber perdido sus dos enfrentamientos de hoy contra las selecciones de Barcelonès Centre y Barcelonès Nord, respectivamente.
  • Cinto, Laia Haro y María Melero, con la Cadete femenina, han sabido contrarrestar la derrota en la Semifinal y se han acabado imponiendo a la selección de Andorra para otorgarse así la 3ª posición.

Al margen de la clasificación final, queremos felicitar a los nuestros por el trabajo realizado no sólo en estos dos días sino también a lo largo de las cinco semanas de preparación. ¡Habéis hecho un gran trabajo y estamos muy orgullosos de vosotros!

 
Volver arriba