Saltear al contenido principal

Història del AE Penya Esplugues

historia-penya-esplugues

L’ Associació Esportiva Penya Esplugues és una entitat esportiva sense ànim de lucre, en l’especialitat de Futbol Sala, que es va crear a l’ abril de 2008.

Enregistrada:
– En el Registre d’ Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya amb el número 1.616.
– En la Federació Catalana de Futbol amb el número 2.782.
– A l’Ajuntament d’ Esplugues de Llobregat com a Entitat d’ Interès Municipal.

 

HISTORIA

A principis de 2008 directius i tècnics del Futbol Sala d’Esplugues de Llobregat, amb una amplia experiència de molts anys en la direcció i la coordinació de club esportiu i en l’ensenyament en diferents escoles locals de futbol sala, i el Club Penya Andorra de l’ Hospitalet, entitat esportiva amb un historial de més de 40 anys dedicats al Fútbol (els últims 20 exclusivament al Fútbol Sala masculí i Femení), amb seu social al barri de Can Serra, veí amb la població d’ Esplugues, veuen la necessitat d’ ajuntar esforços amb la intenció de formar una Associació que potenciï el Fútbol Sala en totes les categories federades, tant femenines como masculines.

També neix amb la intenció de portar l’ ensenyament d’ aquest esport a escoles, col·legis i Instituts de la Població. És amb aquesta finalitat que funden el que es coneixerà en el futur com a:

logo-associacio-esportiva-penya-esplugues
Volver arriba