Finals escolars al CEM Moreres

Divendres 29 de maig es van celebrar al CEM Moreres d'Esplugues de Llobregat les Finals Escolars de futbol sala que enfrontaven els equips escolars d'aquesta localitat que havien arribat a les finals en cada categoria en els respectius Campionats que cada any organitza l'AE Penya Esplugues en col·laboració amb el Servei d'Esports de l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat.

L'acte va comptar amb un nombrós públic que va gaudir de l'espectacle que ens van oferir tots els participants, alguns d'ells, sense cap dubte pel què es va poder veure, futures promeses d'aquest esport.

Els partits disputats i els resultats finals van ser aquests:

 

Final de Copa categoria Prebenjamí: Lola Anglada 5-0 Isabel de Villena "A"

LolaVillena

 

Partit que va resultar en pista més igualat del què reflecta el marcador final. Va se en el tercer quart quan l'equip del Lola Anglada va fer valer la seva major conjunció i joc combinatiu com a equip per anar posant mica en mica més avantatge en el marcador fins arribar al resultat final que li donaria el títol. De tota manera a l'equip de Villena vam poder veure bones individualitats que, amb una mica més de sort, haurien posat les coses més difícils a l'equip entrenat per Sara.

 

Final Lliga Escolar Benjami: La Miranda "A" 3-4 Folch i Torres

FolchiTorres LaMiranda

El de la categoria Benjamí va resultar el partit més igualat en el marcador, doncs fins a l'instant final  el públic va estar amb la incertesa de saber quin equip seria el vencedor. Finalment va ser l'equip de Folch i Torres el que va aconseguir endur-se el títol amb un joc basat en una bona i ordenada defensa que els permetia efectuar bones contres quan recuperaven la pilota. L'esperit de lluita de La Miranda, que no donaven mai una pilota per perduda, els va permetre estar dins del partit fins al xiulet final.

 

Final Lliga Escolar Aleví: Isidre Marti "A" 8-4 Isidre Marti "B"

Isidre

 

La última sessió tampoc no va decebre. Enfrontava en duel fratricida als dos equips de l'escola Isidre Martí. Va començar dominant clarament l'equip entrenat per Gerard, amb la línia de pressió alta que no deixava sortir amb pilota controlada al rival. Fruit d'això i de la superioritat física van arribar al final dels dos primers quarts amb un clar avantatge per 5-0.

Lluny de donar-se per vençuts, l'Isidre Martí B va sortir disposat a donar-ho tot, sense dubte marcats pel caràcter lluitador de les seves entrenadores, l'Anna i l'Alba. Amb autèntics cracks a les seves files, van anar marcant un gol rera l'altre fins apropar-se a un igualat 5-4. La remuntada era possible...En l´últim quart, però, els nois de l'A van fer valer una banqueta més llarga i van fer acusar els rivals l'esforç físic, movent més la pilota i tornant a pressionar com al començament de partit, fet que els va permetre ampliar el marcador fins al resultat final.