Crònica: Sènior A masculí (1-1) Playas CD Castellón FS

Aquest passat dissabte visitava el CEM Les Moreres un dels equips punters de la categoria, el Playas de Castellón.

El partit va ser d'un ritme altíssim i d'una exigència enorme pels nostres.

L'equip castellonenc va portar el pes durant tot el partit, amb un bon ritme de circulació de pilota i un joc vertical que, juntament amb l'estratègia, van fer que l'Arnau, el nostre porter el dissabte, fos protagonista principal del partit amb les seves intervencions.

SèniorPlayasEls nostres, amb ordre i molt treball, van aconseguir generar també bones ocasions, i fruït d'això en Carlos feia l'1 a 0 als 8 minuts de joc.

Els visitants, poc després d'una pilota al pal d'Álvaro en el seu retorn després de la lesió, que amb el porter fora de porteria podia haver significat el 2-0, van empatar a 1 en una estratègia des de banda, resultat amb el que s'arribaria al descans.

A la segona part, domini de la possessió dels visitants i dificultats pel nostre sènior per tenir la pilota, fet que ens va fer utilitzar un joc més directe.

Ocasions per ambdós (2 pals més pels nostres i 1 pel Playas), i un final de partit d'alta tensió, en el que l'equip de Castelló va apostar pel joc de 5 els últims 3 minuts en busca de la victòria que els apropés més encara a les primeres posicions, però que no va tenir resultat.

Partit molt bonic, amb un gran esforç dels nostres per tal de competir amb un gran equip com és el Playas de Castellón.

Aquesta setmana l'equip es desplaça al Pujolet dissabte per enfrontar-se al FS Manresa, i rebrà el proper dimarts dia 9 a les 21:30h a Moreres al CFS La Unión, en partit ajornat corresponent a la jornada 19.

Jacob Bustamante