Cròniques del Sènior A masculí contra Manresa i La Unión

Amb tres dies de diferència, el Sènior A masculí disputava dos partits de Lliga, un corresponent a la Jornada 21 davant el FS Manresa i l'altre aquest dimarts en partit ajornat davant La Unión de dues jornades enrera.

MANRESA CLUB FS A (5-1) SÈNIOR A

Dissabte el sènior masculí es va desplaçar al Pujolet per enfrontar-se al FS Manresa.
SèniorAManresaDesprés de la bona imatge donada a casa davant Playas de Castellón, el partit tornava a ser una prova per mesurar el nivell d'autoexigència de l'equip.

El partit, molt fred des de l'inici, no va ser bo per part dels nostres. Parcial de 2-0 al descans, amb bona actuació del David debutant sota pals.

A la segona, millora i moltes opcions de gol, actuació de nou destacable d'Arnau, però gens d'encert i feblesa defensiva. Final, un just 5-1.

 

 

 

 

 

SÈNIOR A (1-6) FS LA UNIÓN SANTA COLOMA

I l'equip de Jacob, després de tornar als entrenaments dilluns, dimarts rebia a Moreres al CFS La Unión Santa Coloma en partit ajornat.
LaUnionL'equip havia de reaccionar i així semblava que seria quan a poc de començar Richi ens avançava al marcador en ràpida transició portada per Carlos. Però els visitants, amb joc ràpid i vertical, van arribar al descans amb 1-2 a favor.

A la segona part, igualtat i respecte al principi, fins que els colomencs feien l'1 a 3 a 10 minuts del final. Amb l'atac de 5 no vam aconseguir retallar distàncies, al contrari, van ser ells els qui van aprofitar les ocasions fins arribar al marcador definitiu (1-6).

Dur pal pels nostres, tal i com ho mostraven les cares a la finalització del partit. No ens queda més remei que continuar treballant i ser capaços de competir millor setmana rere setmana.

Aquest dissabte, nou partit com a locals al CEM Les Moreres. A les 18:00h ens visita l'Hospitalet Bellsport del Sergio Lamaña, ex-jugador del club.

Jacob Bustamante