Canvi de cicle al primer equip masculí: Jacob deixa de ser l'entrenador

Jacob Bustamante deixa de ser l'entrenador del Sènior A masculí en finalitzar aquesta temporada, la seva sisena al front de l'equip. Desitgem molta sort a Jacob en el nou camí que decideixi emprendre d'ara en endavant i li agraïm tots aquests anys que ha dedicat a dirigir el primer equip masculí.

Seguidament us deixem amb unes paraules que el mateix Jacob ha volgut adreçar-vos en el seu comiat:

 

Jacob

 

Fa 6 anys, el primer equip masculí del club tornava a estar a 3ª divisió nacional després de descendir de 2ªB per motius econòmics. En aquell moment, sense jugadors, J. Carlos, el presi del club, em va trucar per oferir-me tornar i agafar l’equip per tal de fer un projecte d’estabilitat esportiva. Vaig tornar, i us asseguro que mai m'hagués imaginat que hi seria durant 6 temporades al capdavant de l’equip ni que viuria la quantitat d’experiències que m’emporto d’aquesta aventura.

Per tant, i com a punt de partida de tot, donar les gràcies al presi, J. Carlos, per apostar per mi en aquell moment i per fer-ho any rere any des de llavors, confiant en la meva feina i en la meva il·lusió per fer les coses cada cop millor. Sense la seva confiança, el seu respecte i les seves oportunitats, difícilment hauria aconseguit fer-me un petit lloc en això del futsal i poder viure tot el que he viscut.

Des de llavors, he d’agrair a tots els meus col·laboradors les estones que m'han “regalat” i la paciència que han tingut amb mi: Jose, Toni Chao, Oscar Ballano, Iván, Antonio, Toni... i l’incansable Sr. Ponce, sempre disponible per a nosaltres.

He tingut la sort d’entrenar a grans jugadors, jugadors que m’han ensenyat moltíssim, i també jugadors que han crescut amb mi i dels que he disfrutat infinitament. A tots, per tot allò que m’heu aportat, moltes gràcies. Per vosaltres, i per l'exigència de grans rivals que hem tingut cada temporada, m’he esforçat i obligat a créixer any rere any.

Tampoc no vull oblidar-me dels meus companys entrenadors al club durant aquests anys, dels que he aprés també molt amb l'intercanvi de punts de vista, ni de les famílies que, sobretot a les darreres 3 temporades, amb l’estrena de la nostra nova seu, el CEM Les Moreres, s’han enganxat a venir a veure i recolzar al primer equip, juntament amb el futur del Club: els nens i nenes de la nostra base. A tots i a totes, GRÀCIES.

No és moment ara de pensar en tot allò que es podia haver fet millor, cadascú ha de ser responsable del seu propi camí i de les seves decisions. Per la meva part, i per acabar, només dir-vos que he intentat fer-ho de la millor manera possible, amb passió, esforç, compromís i sacrifici, sense deixar d’aprendre per poder ensenyar més i millor, intentant tenir una identitat, una forma de treballar i de veure el nostre esport. Demano disculpes per les errades comeses i per tot allò que no he arribat a aconseguir. Ah! I si em deixo a algú per nomenar, també disculpeu-me!

Per últim, i com no podia deixar de ser, agrair de tot cor a la meva família el recolzament innegociable i impagable que he rebut i rebo a diari. Els que sou entrenadors com jo, sabeu a què em refereixo. Sobretot en aquells dies en que les coses no han anat bé i no ets capaç de treure-t'ho del cap... Ara, de cara als nous projectes, sé que us seguiré tenint al meu costat. Moltes gràcies! Us estimo!

Una abraçada a tots i a totes, i moltes gràcies per tot.

FEM PINYA, FEM PENYA!!!

Jacob Bustamante