El Sènior A Femení posa fi a la temporada 2016-2017

 

A.E. PENYA ESPLUGUES–GIRONELLA. Un referent al futbol sala català i espanyol

Ara fa just 13 anys, a finals de juny del 2004, el F.S. Gironella guanyava el play-off d’ascens a Madrid I es convertia en equip de 1º Divisió Nacional Femenina. Aquella fita marcada per la il·lusió d’endinsar-se en una aventura esportiva i social desconeguda, després d’uns anys d’històries i vivències inoblidables,  ha anat consolidant-se en el panorama nacional i guanyant-se el respecte i l’admiració del món del futbol sala femení català i espanyol.

Després d’uns anys on el moviment a prop de l’equip a la comarca del Berguedà va ser molt gran i on l’equip va aconseguir fites esportives força destacades, van arribar els problemes econòmics i d’estructura esportiva que van provocar buscar solucions per evitar la desaparició d’un equip històric. Aquest esperit i aureola especial és el que va portar fa dues temporades a l’A.E. Penya Esplugues, que tenia el seu sènior “A” femení a la 2ª Divisió Nacional des del 2008 i una base esportiva consolidada, a estendre la mà per dur a terme un projecte conjunt basat en aquests valors que han caracteritzat a les persones que han defensat aquesta samarreta. Després de dos anys de fusió, podem dir que el projecte esportiu a Esplugues és sòlid i volem seguir treballant per tal que encara ho sigui molt més.

Portem 13 temporades seguides a la 1ª Divisió Nacional Femenina (només hi han tres equips a tota Espanya que portin més anys), som l’únic equip català a la categoria, 8 títols de Copa Catalunya sènior (actual campió), 8 Copes Catalunya en categories inferiors, 4 participacions a la Copa d’Espanya, 3 subcampionats d’Espanya d’equips de la base, 4 jugadores que han assolit la internacionalitat amb la nostra samarreta i moltes jugadores joves de casa que han debutat a 1ª Divisió i s’han posat la samarreta de la Selecció Catalana... Aquests són aspectes que no poden passar desapercebuts i els volem seguir ampliant. 

Amb l‘esperit de tot el viscut a Gironella que sempre ens ha de guiar, però sabent que el temps passa i que la població d’Esplugues és el present i futur del qual també ens sentim agraïts i orgullosos... Aquest equip i l’entitat que hi ha darrere, que està fent esforços enormes, volem seguir sent un referent en tots els sentits en el futbol sala femení català i nacional.

En el Sènior Femení A tanquem la temporada 2016-2017. Ens tornem a veure la següent. Ja portem unes setmanes treballant amb l’objectiu de millorar i fer-nos més grans. Properament anirem publicant totes les novetats que tinguin a veure amb l’equip de cara a l’inici del nou curs futbolístic. 

No deixeu de seguir-nos, us sentireu orgullos@s de nosaltres... ENS HI DEIXAREM LA PELL PER TAL QUE AIXÍ SIGUI!

Sènior A fem foto article