Caprabo Sport

Cartell CapraboSport 724x1024

Què és CapraboSport?

És un programa de Caprabo que té com a objectiu fomentar la vida saludable i la pràctica d’esport a través d’ajudes econòmiques a equips i clubs amateurs, com el nostre.

Amb aquest projecte, Caprabo es compromet a retornar al Club el 4% de les compres realitzades amb la targeta El Meu Club Caprabo, ja siguials seus establiments o a través de capraboacasa.com. Només cal presentar-la al moment de fer el pagament per poder sumar. En aquest cas, Caprabo actua com a espònsor del Club, aportant una quantitat cada mes (el 4%), que variarà en funció de les compres mensuals realitzades pels socis als seus establiments.

El teu compte de client no quedarà afectat en res, conservant tots els descomptes, punts i altres beneficis que, com a client Caprabo, ja estàs gaudint en aquests moments

Poden participar tots els clients que tinguin la targeta El Meu Club Caprabo que formin part de l' AE Penya Esplugues. Si encara no tens la targeta, sol•licita-la a les oficines del Club. A més a més, s’acceptaran fins a 2 familiars o amics per cada soci del Club, perquè puguin recolzar també aquesta iniciativa.

Adherint-te al programa, estaràs col•laborant a finançar projectes esportius del Club. A més, us informarem de l'import aconseguit durant el mes i l'acumulat al llarg de la temporada.

Cóm podem adherir-nos al programa?

1- Si ja teniu la Targeta Caprabo, només cal que ompliu aquesta butlleta, que us podeu descarregar aquí i presentar-la a les oficines del Club. O bé recollir-la al Club i portar-la després d'omplir-la. La vostra targeta quedarà enllaçada al programa CapraboSport en associació amb l' AE Penya Esplugues.

2- Si no teniu targeta, podem acudir a les oficines del club i, donant les dades que ens demanaran, ens facilitaran una targeta El Meu Club Caprabo, amb la qual podrem gaudir dels descomptes que Caprabo ofereix als seus clients. Cal recordar que aquesta Targeta és totalment gratuïta i el fet de tenir-la no us obliga a res.

Más artículos...

Subcategorías