II Torneig Cadet Ciutat d'Esplugues de Futbol Sala 2.016

Ja tenim aquí el II Torneig Cadet Ciutat d'Esplugues de Futbol Sala, que enguany es celebrarà els dies 21, 22 i 23 de març al CEM Les Moreres i que organitza l' Associació Esportiva Penya Esplugues conjuntament amb l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat.

Aquí podeu veure el cartell definitiu del Torneig, amb el quadre de participants, tant en categoria femenina com en categoria masculina, i amb la relació completa de tots el sponsors i col·laboradors del Torneig, sense l'ajut dels quals l'organització de l'esdeveniment seria molt més complicada. A tots ells, MOLTES GRÀCIES!!!

Ya tenemos aquí el II Torneig Cadet Ciutat d'Esplugues de Futbol Sala, que este año se celebra los días 21, 22 y 23 de marzo en el CEM Les Moreres y que organiza la Associació Esportiva Penya Esplugues conjuntamente con el Ayuntamiento de Esplugues de Llobregat.

Aquí podéis ver el cartel definitivo, con el cuadro de participantes, tanto en categoría femenina como masculina, y con la relación completa de los sponsors y colaboradores del Torneo, sin ayuda de los cuales la organización del evento sería mucho más difícil de llevar a cabo. A todos ellos, MUCHAS GRACIAS!!!

 CartellIITorneig