Sorteo de colaboración del II Torneig Ciutat d' Esplugues

Ja tenim tot a punt per als tres sortejos de lots de diferents produtes que ens han aportat els col·laboradors del II Torneig Cadet Ciutat d' Esplugues i que es celebraran durant cada una de les tres jornades de l'esdeveniment. Aquests sortejos serviran per ajudar al finançament d'aquest bonic projecte que l' Associació Esportiva Penya Esplugues organitza per segon any consecutiu.

D' entre tots els objectes que es sortejaran destaca per damunt de tot l'obsequi de la samarreta de la selecció espanyola de futbol sala firmada pel propi seleccionador nacional José Venancio López, com podeu veure en le fotografies adjuntes del moment de la firma. Des d'aquí volem agraïr especialment aquest gest del seleccionador que serveix per recolzar el nostre Torneig.

La resta de productes, alguns dels quals també podeu veure en fotografies adjuntes, han estat donacions de diferents comerços d' Esplugues i altres localitats properes i d'altres entitats del nostre esport, com són el FC Barcelona i el Catgas Santa Coloma. També volem agaïr-los a ells de manera pública per estar presents fent-nos costat de manera activa en aquesta edició del II Torneig Cadet Ciutat d' Esplugues de futbol sala 2.016.

 IMG 5671  IMG 5669

Ya tenemos todo a punto para los tres sorteos de lotes de diferentes productos que han aportado los colaboradores del II Torneig Cadet Ciutat d' Esplugues y que se celebrarán durante cada una de las tres jornadas del evento. Estos sorteos servirán para ayudar a financiar este bonito proyecto que organiza por segundo año consecutivo la Associació Esportiva Penya Esplugues.

De entre todos los objetos que se sortearán destaca por encima de todos el obsequio de la camiseta de la selección española de futbol sala firmada por el propio seleccionador José Venancio López, como se puede ver en las fotografías adjuntas del momento de la firma. Desde aquí queremos agradecer especialmente este gesto del seleccionador que sirve para apoyar la organización de nuestro Torneo.

El resto de productos, algunos de los cuales se pueden ver en las fotografías adjuntas, han sido donaciones de diferentes comercios i entidades de Esplugues de Llobregat y de otras entidades de nuestro deporte, como el FC Barcelona o el Catgas Santa Coloma. También queremos agradecer de manera pública a todos ellos por estar presentes de manera activa a nuestro lado en esta edición del II Torneig Cadet Ciutat d' Esplugues de futbol sala 2.016.

cistella2 Cistella

 

Llistat de col·laboradors del Sorteig / Listado de colaboradores del sorteo:

 

 Play2015

 

PLAY 2.015, S.L.

Aporta  material deportivo diverso

BonArea

 

BON AREA ESPLUGUES

Aporta un jamón al sorteo

 

Tres Castillos

 

FERRETERIA TRES CASTILLOS

Obsequia pequeños electrodomésticos para el hogar

 

Ferreteria Méndez

 

FERRETERIA MENDEZ

Aporta pequeños electrodomésticos y utensilios para cocina

logoSATJB

 

SATJ BAUTISTA

Material diverso  de pequeños electrodomésticos

bm

 

PELUQUERÍA B&M

Material de belleza y peluquería y vales descuento

PLANET FOUNDANT

 

PLANET FONDANT

Materiales diversos para repostería y vales de descuento.

 

 

 

FooterIITorneig