III Torneig Ciutat d' Esplugues de Futbol Sala

Dilluns 10 d'abril es posa en marxa una nova edició, la tercera, del Torneig Ciutat d'Esplugues de Futbol sala en categoria cadet, tant femení com masculí, que organitza l' Associació Esportiva Penya Esplugues amb la Col·laboració de l' Ajuntament de la ciutat.

El Torneig es celebra al llarg de tres jornades on es pot veure el millor futbol sala de la categoria i que ja s'ha establert com un clàssic d'aquestes dates. 

Aquest any el Torneig es veurà complementat amb altres activitats interessants del món del futsal com un partit de Veterans entre ex-jugadors del Penya Esplugues i l'Associació de Jugadors Barça de futbol sala, amb veterans de la secció de futsal del FC Barcelona. També es celebraran unes jornades de Tecnificació Base amb seleccionadors de la Federació Catalana de Futbol.

Us esperem a tots i desitgem que vingueu a gaudir d'unes jornades festives de futbol sala!!!

 

El lunes 10 de abril se pone en marcha una nueva edición, la tercera, del Torneig Ciutat d’ Esplugues de Fútbol sala en categoría cadete, tanto femenino como masculino, que organiza la Associació Esportiva Penya Esplugues con la Colaboración de la Ayuntamiento de la ciudad.

El Torneo se celebra a lo largo de tres jornadas donde se puede ver el mejor fútbol sala de la categoría y que ya se ha establecido como un clásico de estas fechas.

Este año el Torneo se verá complementado con otras actividades interesantes del mundo del futsal como un partido de Veteranos entre ex-jugadores del Penya Esplugues y la Asociación de Jugadores Barça de fútbol sala, con veteranos de la sección de futsal del FC Barcelona.  También se celebrarán unas jornadas de Tecnificación Base con seleccionadores de la Federación Catalana de Fútbol.  

Os esperamos a todos y deseamos que vengáis a disfrutar de unas jornadas festivas de fútbol sala!!!

WhatsApp Image 2017 04 07 at 09.14.38