Sopar Cloenda Temporada

Benvolguts i benvolgudes,

Us volem convidar, un any més, al sopar de final de temporada 2015-2016 de l’AE Penya Esplugues.

Jugadores, jugadors, pares i mares, entrenadors, directius, amics.., tota la família del club ens ajuntarem per passar una gran estona i posar punt i final a una gran temporada.

El sopar es celebrarà el proper dissabte 18 de juny, al CEIP Lola Anglada (al carrer Manuel de Falla, 5) i és imprescindible fer la reserva de plaça a les oficines del Club.

Com a novetat, en aquesta edició cada persona o grup de persones hauran de portar el seu sopar i la seva beguda. D’aquesta manera, l’assistència al sopar serà totalment gratuïta, entenent la complicada situació econòmica actual.

Des del club posarem a disposició dels assistents algunes neveres, per tal que pugueu mantenir en fred el que porteu. De tota manera, agrairíem que els que tingueu neveres portàtils, les porteu. Així es podrà mantenir en fred el menjar i la beguda des de l’inici de la trobada fins a l’hora de sopar.

Per tal de poder fer les nostres previsions (taules, cadires, neveres, etc) us demanem a tots que confirmeu la vostra assistència (i la dels familiars o amics amb qui vindreu) al sopar aprofitant, si voleu, el proper dissabte durant la jornada de cloenda. Us esperem, com ja sabeu, les tardes de dimarts, dijous i divendres a l’oficina del club ubicada al CEM Les Moreres. La data límit per apuntar-se és el proper dijous dia 16 de juny.

Us esperem a tothom!

FEM PINYA FEM PENYA!

Sopar Cloenda2016