El dos equips Base femenins del Club a la Fase Final Base Femení de Blanes

Fase Final Base Femení de Futbol Sala

La Comissió Femenina de Futbol Sala organitza, per segon any consecutiu, la Fase Final Base Femení, el proper diumenge 8 de maig, a Blanes. Una festa exclusiva pel futbol sala base femení que tancarà la present temporada.

La Lliga Catalana de Futbol Sala, a través de la seva Comissió Femenina de Futbol Sala, continua treballant per impulsar el futbol sala femení i per potenciar la formació de la base. És per aquest motiu que, enguany, organitza la 2a edició de la Fase Final Base Femení de Futbol Sala, el proper diumenge 8 de maig, a la Ciutat Esportiva de Blanes, convertint-se en la gran festa destinada esclusivament a les categories de base femení, que són el futur del futbol sala català.

En aquesta nova edició, amb el 28 equips participants, la jornada s'ha allargat fins a les 17 hores, passant a ser una jornada completa.

LA PARTICIPACIÓ

En aquesta 2a edició, hi participaran un total de 28 equips. La Fase Final Base Femení es va iniciar la temporada passada amb 23 equips i enguany, hi ha hagut un augment de participació, arribant als 28 equips, d'arreu de Catalunya. El dos equips Base Femenins del Penya Esplugues participaran en zquesta convocatòria, cadascun enquadrat en un Grup corresponent a la seva Categoria.

LA SEU
La Ciutat Esportiva de Blanes, després d'acollir els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala i la Fase Final Prebenjmí de Futbol Sala, torna a ser la seu escollida per albergar, un any més, la Fase Final Base Femení, ja que disposa de les millors instal·lacions per la disputa de 6 partits de forma simultània.

LA COMPETICIÓ
La Fase Final es divideix en 7 grups de 4 equips cadascun, distribuïts segons la seva classificació a la competició de Lliga, disputant-se un total de 42 partits.

EL TEMPS DE JOC
Cada partit té una durada de 30 minuts a disputar en dos parts de 15 minuts, sense temps morts, amb un descans de 5 minuts.

EL TROFEU

Una vegada finalitzats tots els partits, a les 17 hores tindrà lloc l'entrega de trofeus a tots els equips participants.

LES FOTOGRAFIES
A la instal·lació, l'empresa col·laboradora amb la Lliga Catalana de Futbol Sala de la FCF, disposarà de servei de fotografies tant dels equips com de forma individualitzada per cada jugadora

ALTRES ACTIVITATS

Aprofitant la disputa de la Fase Final Base Femení se celebrarà la 7a Trobada de Promeses de la present temporada 2015-2016.

EL CALENDARI DE PARTITS

A continuació es poden consultar lel quadrant de competició i el calendari dels 42 partits que es disputaran en aquesta Fase Final Base Femení:

QUADRANT COMPETICIÓ FASE FINAL BASE FEMENÍ

(Font: www.fcf.cat)

Plantilla Base B Plantilla base A

 

 

Subcategorías