Saltear al contenido principal
La Berta Velasco Ja Està Preparant L’Europeu || Berta Velasco Ya Está Preparando El Europeo

La Berta Velasco ja està preparant l’Europeu || Berta Velasco ya está preparando el Europeo

Quan falta una setmana per a l’Europeu de Gondomar (Portugal), la Selecció Espanyola femenina es troba concentrada a Las Rozas (Madrid) des del passat dilluns preparant la semifinal contra Rússia.
L’equip dirigit per la Clàudia Pons, format per 15 jugadores entre les quals està la nostra jugadora Berta Velasco, està treballant a conciència per a portar-se cap a Espanya la primera Eurocopa de la història; una Eurocopa que tindrà lloc entre el 15 i el 17 de febrer.
Des del Club els hi desitgem molta força per continuar treballant de valent i així poder fer una gran feina al campionat!
 
(Fotografia:  RFEF)
_____________________________________________________________________________________________________________________
 
Cuando falta una semana para el Europeo de Gondomar (Portugal), la Selección Española femenina se encuentra concentrada a Las Rozas (Madrid) desde el pasado lunes preparando la semifinal contra Rusia.
El equipo dirigido por Clàudia Pons, formado por 15 jugadoras entre las cuales está nuestra jugadora Berta Velasco, está trabajando a conciencia para llevarse hacia España la primera Eurocopa de la historia; una Eurocopa que tendrá lugar entre el 15 y el 17 de febrero.

¡Desde el Club les deseamos mucha fuerza para continuar trabajando fuerte y así poder hacer un gran trabajo en el campeonato!
(Fotografía: RFEF)
Volver arriba