Saltear al contenido principal
L’A.E. Penya Esplugues Es Suma Al Dia Internacional Contra L’Homofòbia En El Futbol. || El A.E. Penya Esplugues Se Suma Al Día Internacional Contra La Homofobia En El Fútbol.

L’A.E. Penya Esplugues es suma al Dia Internacional contra l’Homofòbia en el Futbol. || El A.E. Penya Esplugues se suma al Día Internacional contra la Homofobia en el Fútbol.

L’A.E. Penya Esplugues es suma a la jornada impulsada per la Generalitat de Catalunya, amb el suport de la  Federació Catalana de Futbol, per a la celebració avui, dia 19 de febrer, del Dia Internacional contra l’Homofòbia en el Futbol.

Aquesta jornada té la finalitat de garantir els drets de totes les persones a gaudir d’una pràctica esportiva lliure de qualsevol tipus de discriminació per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

La campanya anomenada «Aturem la discriminació LGBTI en el futbol i arreu» anima a denunciar qualsevol tipus d’agressió, insult, amenaça, xantatge o incitació a la violència, y/o a la discriminació envers aquest col·lectiu dins i fora del terreny de joc.

Des del Club volem mostrar la nostra disconformitat davant qualsevol tipus de discriminació per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere en les activitats, esdeveniments i instal·lacions esportives, tenint en compte els grans beneficis que suposa la pràctica esportiva per a la salut de les persones.

_____________________________________________________________________________________________________________________

El A.E. Penya Esplugues se suma a la jornada impulsada por la Generalitat de Catalunya, con el apoyo de la Federación Catalana de Fútbol, para la celebración hoy, día 19 de febrero, del Día Internacional contra la Homofobia en el Fútbol.

Esta jornada tiene la finalidad de garantizar los derechos de todas las personas a disfrutar de una práctica deportiva libre de cualquier tipo de discriminación por razón de orientación sexual, identidad de género o expresión de género.

La campaña llamada «Aturem la discriminació LGBTI en el futbol i arreu» anima a denunciar cualquier tipo de agresión, insulto, amenaza, chantaje o incitación a la violencia, y/o a la discriminación hacia este colectivo dentro y fuera del terreno de juego.

Desde el Club queremos mostrar nuestra disconformidad ante cualquier tipo de discriminación por razón de orientación sexual, identidad de género o expresión de género en las actividades, acontecimientos e instalaciones deportivas, teniendo en cuenta los grandes beneficios que supone la práctica deportiva para la salud de las personas.  

Volver arriba