Saltear al contenido principal
La Sub17 i La Sub20 femenina Se’n Van A Las Rozas|| La Sub17 y La Sub20 femenina Se Van A Las Rozas

La Sub17 i la Sub20 femenina se’n van a Las Rozas|| La Sub17 y la Sub20 femenina se van a Las Rozas

Ambdues seleccions, que van aconseguir el passe a la Fase Final guanyant la Fase Prèvia disputada el darrer mes de gener a Sabadell, disputaran la Semifinal del Campionat d’Espanya aquest pròxim dissabte 9 de febrer.

Tant la selecció Sub17 femenina com la Sub20 femenina, s’enfrontaran contra la selecció de Regió de Múrcia a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas (Madrid).

Per una banda, la selecció de la Daniela Salvat, la Mireia Gómez i la Mireia Tremps serà la primera a estrenar-se i jugarà la semifinal a les 12.30 hores. D’altra banda, la selecció de l’Anna Muniesa i la Marta de los Riscos, farà lo propi a les 19 hores.

En cas de guanyar les semifinals, ambdues jugarien la Final el diumenge 10 a les mateixes instal·lacions, la Sub17 a les 10.30 hores i la Sub20 a les 13 hores.

A totes cinc els hi desitgem molta sort i molta força per fer front a la Fase Final dels Campionats d’Espanya!

_____________________________________________________________________________________________________________________

Ambas selecciones, que consiguieron el pase a la Fase Final ganando la Fase Previa disputada el último mes de enero en Sabadell, disputarán la Semifinal del Campeonato de España este próximo sábado 9 de febrero.

Tanto la selección Sub17 femenina como la Sub20 femenina, se enfrentarán contra la selección de Región de Murcia en la Ciudad del Fútbol de Las Rozas (Madrid).

Por un lado, la selección de Daniela Salvat, Mireia Gómez y Mireia Tremps será la primera en estrenarse y jugará la semifinal a las 12.30 horas. Por otro lado, la selección de la Anna Muniesa y la Marta de los Riscos, hará lo propio a las 19 horas.

En caso de ganar las semifinales, ambas jugarían la Final el domingo 10 en las mismas instalaciones, la Sub17 a las 10.30 horas y la Sub20 a las 13 horas.

¡A las cinco les deseamos mucha suerte y mucha fuerza para hacer frente a la Fase Final de los Campeonatos de España!

Volver arriba