Saltear al contenido principal
Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

Convocatòria Selecció Catalana || Convocatoria Selección Catalana

La Sub17 i la Sub20 femenina se’n van de convivències.

Avui, dissabte 29 de desembre, estan convocades les jugadores que conformen les seleccions Sub17 i Sub20 femenina per a realitzar les jornades de convivència a Berga.

Un total de 26 jugadores conformen la convocatòria d’avui, a les 13.30 hores a la Federació Catalana de Futbol, pel seu desplaçament a l’Hotel Berga Park de Berga. Durant dos dies, ambdues seleccions conviuran conjuntament i s’entrenaran al llarg de 3 sessions al Pavelló municipal de Puig-Reig a Puig-Reig.

Per una banda, la selecció Sub17 femenina, amb la participació de la Daniela Salvat, la Mireia Gómez i la Mireia Tremps, entrenarà avui, a les 16 hores, i demà, a les 10 i a les 17 hores.

D’altra banda, la Sub20 femenina, amb la participació de l’Anna Muniesa i la Marta de los Riscos, entrenarà avui, a les 17.30 hores, i demà, a les 11.30 i a les 18.15 hores. 

Aquesta estada serà l’últim escenari de preparació per a totes dues seleccions abans de la Fases Prèvies dels Campionats d’Espanya disputades els pròxims 3, 4 i 5 a Sabadell.

Desitgem a les nostres jugadores que gaudeixin de l’experiència!

_____________________________________________________________________________________________________________________

La Sub17 y la Sub20 femenina se van de convivencias.

Hoy, sábado 29 de diciembre, están convocadas las jugadoras que conforman las selecciones Sub17 y Sub20 femenina para realizar las jornadas de convivencia en Berga.

Un total de 26 jugadoras conforman la convocatoria de hoy, a las 13.30 horas en la Federación Catalana de Fútbol, para su desplazamiento al Hotel Berga Park de Berga. Durante dos días, ambas selecciones convivirán conjuntamente y se entrenarán a lo largo de 3 sesiones en el Pabellón municipal de Puig-Reig en Puig-Reig.

Por un lado, la selección Sub17 femenina, con la participación de Daniela Salvat, Mireia Gómez y Mireia Tremps, entrenará hoy, a las 16 horas, y mañana, a las 10 y a las 17 horas.

Por otro lado, la Sub20 femenina, con la participación de la Anna Muniesa y la Marta de los Riscos, entrenará hoy, a las 17.30 horas, y mañana, a las 11.30 y a las 18.15 horas. 

Esta estancia será el último escenario de preparación para ambas selecciones antes de las Fases Previas de los Campeonatos de España disputadas los próximos 3, 4 y 5 a Sabadell.

¡Deseamos a nuestras jugadoras que disfruten de la experiencia!

Volver arriba