Saltear al contenido principal
L’Aina I La Paula Ja Hi Són A Almeria! || ¡Aina Y Paula Ya Están En Almería!

L’Aina i la Paula ja hi són a Almeria! || ¡Aina y Paula ya están en Almería!

Des d’aquesta matinada, la nostra representació femenina més jove a la Selecció Catalana es troba concentrada per afrontar el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques a Las Cabañuelas i El Ejido (Almeria).

La Selecció Catalana infantil femenina, que forma part del grup C agrupada amb Castella-La Manxa i Navarra, estrenarà el campionat enfrontant-se demà dijous, a les 19 hores, contra la selecció que perdi l’enfrontament del primer partit de grup entre Castella-La Manxa i Navarra, el mateix dijous a les 12.30 hores. El partit tindrà lloc al Palacio de Deportes de Vícar situat a la localitat de Las Cabañuelas.

El següent partit que disputaran serà el divendres, a les 12.30 hores, contra la selecció guanyadora del primer enfrontament del grup entre Castella-La Manxa i Navarra. Aquest segon partit es jugarà a la mateixa localitat.

Si les catalanes es classifiquessin, jugarien la semifinal el dissabte, a les 12.30 hores, a Las Cabañuelas també; i, en cas d’aconseguir el passe a la final, jugarien el diumenge, a les 10.30 hores, al Pabellón municipal El Ejido a El Ejido.

A totes les jugadores, però en especial a les dues nostres, els hi desitgem molta força i molta sort pel Campionat! Han treballat molt bé durant aquests mesos i de ben segur faran un gran paper!

_____________________________________________________________________________________________________________________

Desde esta madrugada, nuestra representación femenina más joven en la Selección Catalana se encuentra concentrada para afrontar el Campeonato de España de selecciones autonómicas en Las Cabañuelas y El Ejido (Almería).

La Selección Catalana infantil femenina, que forma parte del grupo C agrupada con Castilla-La Mancha y Navarra, estrenará el campeonato enfrentándose mañana jueves, a las 19 horas, contra la selección que pierda el enfrentamiento del primer partido de grupo entre Castilla-La Mancha y Navarra, el mismo jueves a las 12.30 horas. El partido tendrá lugar en el Palacio de Deportes de Vícar situado en la localidad de Las Cabañuelas.

El siguiente partido que disputarán será el viernes, a las 12.30 horas, contra la selección ganadora del primer enfrentamiento del grupo entre Castilla-La Mancha y Navarra. Este segundo partido se jugará en la misma localidad.

Si las catalanas se clasificasen, jugarían la semifinal el sábado, a las 12.30 horas, en Las Cabañuelas también; y, en caso de conseguir el pase a la final, jugarían el domingo, a las 10.30 horas, en el Pabellón municipal El Ejido en El Ejido.

A todas las jugadoras, pero en especial a las dos nuestras, ¡les deseamos mucha fuerza y mucha suerte para el Campeonato! ¡Han trabajado muy bien durante estos meses y seguro que harán un gran papel!

Volver arriba