Saltear al contenido principal
Laura Oliva I Marta De Los Riscos, Campiones D’Espanya Sub21 Amb La Selecció Catalana

Laura Oliva i Marta de los Riscos, Campiones d’Espanya sub21 amb la Selecció Catalana

Laura Oliva i Marta de los Riscos, campiones d’Espanya sub21 amb la Selecció Catalana

Laura Oliva (Molins de Rei, 1997) i Marta de los Riscos (Barcelona, 1999), jugadores del primer equip femení de l’AE Penya Esplugues, s’han proclamat campiones d’Espanya amb la selecció catalana després de derrotar (3-2) a Múrcia a la final jugada aquest diumenge a Salou. Amb aquesta victòria Catalunya ha fet història ja que ha guanyat per primera vegada el campionat d’Espanya de seleccions territorials sub21 femení de futbol sala. A la semifinal Catalunya havia vençut (5-2) dissabte a Galícia.

En una final d’infart la selecció catalana, dirigida per Clàudia Pons, s’ha imposat amb un gol en l´últim sospir de la segona part de la pròrroga. El temps reglamentari s’havia acabat amb empat (2-2). El primer gol català ha estat obra de Laura Oliva, d’un llançament de falta a ran d’àrea, i el segon de Marta de los Riscos, culminant un contraatac.

Laura Oliva (universal) estudia Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Des de la temporada 2015-16 milita a l’AE Penya Esplugues, equip amb el qual ha debutat a 1a divisió nacional i ha guanyat la Copa Catalunya 2016 i 2017.

Marta de los Riscos (pivot) estudia Educació Infantil. Després d’una primera etapa (2012-15) al club, retorna aquesta temporada a la disciplina de l’AE Penya Esplugues, equip amb el qual ha guanyat la Copa Catalunya 2017 i ha debutat a 1a divisió nacional.

 

Link del vídeo de la final @fcf


Laura Oliva y Marta de los Riscos, campeonas de España sub-21 con la Selección Catalana

Laura Oliva (Molins de Rei, 1997) y Marta de los Riscos (Barcelona, 1999), jugadoras del primer equipo femenino de la AE Penya Esplugues, se han proclamado campeonas de España con la selección catalana tras derrotar (3- 2) a Murcia en la final jugada este domingo en Salou. Con esta victoria Cataluña hace historia ya que gana por primera vez el campeonato de España de selecciones territoriales sub-21 femenino de fútbol sala. En la semifinal Cataluña había vencido (5-2) este sábado a Galicia.

En una final de infarto la selección catalana, dirigida por Clàudia Pons, se ha impuesto con un gol en el último suspiro de la segunda parte de la prórroga. El tiempo reglamentario había terminado con empate (2-2). El primer gol catalán ha sido obra de Laura Oliva, de un lanzamiento de falta al borde del área, y el segundo de Marta de los Riscos, culminando un contragolpe.

Laura Oliva (universal) estudia Ciencias de la Actividad Física y el Deporte. Desde la temporada 2015-16 milita en la AE Penya Esplugues, equipo con el que ha debutado en 1ª división nacional y ha ganado la Copa Cataluña 2016 y 2017.

Marta de los Riscos (pivote) estudia Educación Infantil. Después de una primera etapa (2012-15) en el club, retorna esta temporada a la disciplina de la AE Penya Esplugues, equipo con el que ha ganado la Copa Cataluña 2017 y ha debutado en 1ª división nacional.

Volver arriba