Saltear al contenido principal
Laura Oliva I Marta De Los Riscos, A La Fase Final Del Campionat D’Espanya Sub21 Amb La Selecció Catalana

Laura Oliva i Marta de los Riscos, a la Fase Final del Campionat d’Espanya sub21 amb la Selecció Catalana

Laura Oliva i Marta de los Riscos, a la Fase Final del Campionat d’Espanya sub21 amb la Selecció Catalana

Laura Oliva (Molins de Rei, 1997) i Marta de los Riscos (Barcelona, 1999), jugadores del primer equip femení de l’AE Penya Esplugues formen part de la selecció catalana que aquest cap de setmana juga al pavelló municipal d’esports de Salou la fase final del campionat d’Espanya de seleccions territorials sub21 femení de futbol sala.

Les dotze integrants del combinat català dirigit per Clàudia Pons s’enfronten dissabte (12h) a Galícia en una de les dues semifinals. Prèviament, Múrcia i Andalusia juguen l’altra. Les dues seleccions guanyadores disputaran diumenge (11h) la final del campionat.

Laura Oliva (universal) estudia Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Des de la temporada 2015-16 milita a l’AE Penya Esplugues, equip amb el qual debuta a 1a divisió nacional i guanya la Copa Catalunya 2016 i 2017.

Marta de los Riscos (pivot) estudia Educació Infantil. Després d’una primera etapa (2012-15) al club, retorna aquesta temporada a la disciplina de la AE Penya Esplugues, equip amb el qual guanya la Copa Catalunya 2017 i debuta a 1a divisió nacional.

 


 

Laura Oliva y Marta de los Riscos, a la fase final del Campeonato de España sub-21 con la selección catalana

Laura Oliva (Molins de Rei, 1997) y Marta de los Riscos (Barcelona, 1999), jugadoras del primer equipo femenino de la AE Penya Esplugues forman parte de la selección catalana que este fin de semana juega en el pabellón municipal de deportes de Salou la fase final del campeonato de España de selecciones territoriales sub-21 femenino de fútbol sala.

Las doce integrantes del combinado catalán dirigido por Claudia Pons se enfrentan el sábado (12h) a Galicia en una de las dos semifinales. Previamente, Murcia y Andalucía juegan la otra. Las dos selecciones ganadoras disputarán el domingo (11h) la final del campeonato.

Laura Oliva (universal) estudia Ciencias de la Actividad Física y el Deporte. Desde la temporada 2015-16 milita en la AE Penya Esplugues, equipo con el que debuta en 1ª división nacional y gana la Copa Catalunya 2016 y 2017.

Marta de los Riscos (pivote) estudia Educación Infantil. Tras una primera etapa (2012-15) en el club, vuelve esta temporada a la disciplina de la AE Penya Esplugues, equipo con el que gana la Copa Catalunya 2017 y debuta en 1ª división nacional.

Volver arriba