Saltear al contenido principal
L’Eixample, Rival De La Penya Esplugues A La Copa De La Reina || El Eixample, Rival De La Penya Esplugues En La Copa De La Reina

L’Eixample, rival de la Penya Esplugues a la Copa de la Reina || El Eixample, rival de la Penya Esplugues en la Copa de la Reina

L’A.E. Penya Esplugues s’enfrontarà al Mecanoviga Eixample F.S. en els setzens de final de la Copa de la Reina, el mateix rival a qui va derrotar a la final de la Copa Catalunya. L’eliminatòria a partit únic es disputarà a la pista de l’Eixample, a Barcelona, a primers de desembre.

La Federació Espanyola de Futbol va fer el sorteig aquest dilluns a Madrid. Les espluguines, l’únic equip català de 1a divisió, jugaran contra les barcelonines, que s’han guanyat el dret a accedir a la nova Copa de la Reina gràcies a l’excel·lent classificació de la temporada passada a 2a divisió, categoria en què militen actualment.

El passat 11 de setembre les dues esquadres ja van jugar la final femenina de la Copa Catalunya. El matx es va acabar amb una contundent victòria (4-0) de l’equip dirigit per Robert Caneda. Pel desembre les circumstàncies del partit seran diferents. A partit únic a la pista de l’Eixample i amb les plantilles ja rodades pel primer terç de la lliga, l’eliminatòria es presenta completament oberta.

Aquesta temporada la Copa de la Reina estrena nova fórmula amb la participació dels 16 millors equips dels quatre grups de 2a divisió i els 16 de 1a divisió. Tant els vuitens de final com els quarts de finals seran a partit únic. Els semifinalistes es jugaran el títol en una final a 4 durant un cap de setmana de maig. 

_____________________________________________________________________________________________________________________
 

La A.E. Penya Esplugues se enfrentará al Mecanoviga Eixample F.S. en los dieciseisavos de final de la Copa de la Reina, el mismo rival al que derrotó en la final de la Copa Cataluña. La eliminatoria a partido único se disputará en la pista del Eixample, en Barcelona, a primeros de diciembre.

La Federación Española de Fútbol hizo el sorteo este lunes en Madrid. Las espluguenses, el único equipo catalán de 1ª división, jugarán contra las barcelonesas, que se han ganado el derecho a acceder a la nueva Copa de la Reina gracias a la excelente clasificación de la pasada temporada en 2ª división, categoría en la que militan actualmente.

El pasado 11 de septiembre las dos escuadras ya jugaron la final femenina de la Copa Cataluña. El encuentro se acabó con una contundente victoria (4-0) del equipo dirigido por Robert Caneda. En diciembre las circunstancias del partido serán diferentes. A partido único en la pista del Eixample y con las plantillas ya rodadas por el primer tercio de la liga, la eliminatoria se presenta completamente abierta.

Esta temporada la Copa de la Reina estrena nueva fórmula con la participación de los 16 mejores equipos de los cuatro grupos de 2ª división y los 16 de 1ª división. Tanto los octavos de final como los cuartos de final serán a partido único. Los semifinalistas se jugarán el título en una final a 4 durante un fin de semana de mayo.

 
 
 
Volver arriba