Saltear al contenido principal
Les Campiones Reben El Reconeixement D’Esplugues! || ¡Las Campeonas Reciben El Reconocimiento De Esplugues!

Les Campiones reben el reconeixement d’Esplugues! || ¡Las Campeonas reciben el reconocimiento de Esplugues!

Ahir, l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, va rebre al Saló de Plens de l’Ajuntament a les jugadores del nostre Club que, tant amb la Selecció Catalana com amb l’Espanyola, han aconseguit diferents èxits al llarg d’aquesta temporada.

Des de l’Ajuntament s’ha volgut reconèixer el gran treball realitzat per les nostres jugadores en les diferents competicions disputades aquests darrers mesos:

🏆 La Daniela Salvat, la Mireia Gómez i la Mireia Tremps van ser les primeres a festejar-ho sent Subcampiones d’Espanya amb la Selecció Catalana, a la categoria Sub17 femenina, el passat mes de febrer.

🏆 L’Anna Muniesa i la Marta de los Riscos, a la mateixa data, van ser Campiones d’Espanya amb la Selecció Catalana Sub20 femenina. Cal destacar també que les mateixes jugadores van ser Campiones d’Espanya amb la Sub21 femenina la temporada passada.

🏆 Pocs dies després, en un mes de febrer brillant pel nostre futbol sala femení, la Berta Velasco es proclamava Campiona d’Europa amb la Selecció Espanyola en el primer Europeu disputat.

🏆 L’Aina Torrents i la Paula Villar, per la seva banda, fa poc més d’una setmana quedaven terceres d’Espanya amb la Selecció Catalana Infantil femenina.

 

 

 

 

 

Sens dubte, un plegat d’èxits que no arriben a les seves botes per casualitat sinó després de molts anys d’esforços, de sacrificis i de treball. Per la qual cosa, volem aprofitar l’ocasió per felicitar de nou a les nostres jugadores pels seus compromisos amb el futbol sala, convertint-se així en referents per altres nens i nenes.

Continueu així Campiones!

_____________________________________________________________________________________________________________________

Ayer, la alcaldesa de Esplugues, Pilar Díaz, recibió en el Salón de Plenos del Ayuntamiento a las jugadoras de nuestro Club que, tanto con la Selección Catalana como con la Española, han conseguido diferentes éxitos a lo largo de esta temporada.

Desde el Ayuntamiento se ha querido reconocer el gran trabajo realizado por nuestras jugadoras en las diferentes competiciones disputadas estos últimos meses:

🏆 Daniela Salvat, Mireia Gómez y Mireia Tremps fueron las primeras a festejarlo siendo Subcampeonas de España con la Selección Catalana, en la categoría Sub17 femenina, el pasado mes de febrero.

🏆 Anna Muniesa y Marta de los Riscos, en la misma fecha, fueron Campeonas de España con la Selección Catalana Sub20 femenina. Hay que destacar también que las mismas jugadoras fueron Campeonas de España con la Sub21 femenina la temporada pasada.

🏆 Pocos días después, en un mes de febrero brillante para nuestro fútbol sala femenino, Berta Velasco se proclamaba Campeona de Europa con la Selección Española en el primer Europeo disputado.

🏆 Aina Torrents y Paula Villar, por su parte, hace poco más de una semana quedaban terceras de España con la Selección Catalana Infantil femenina.

 

 

 

 

 

Sin duda, un conjunto de éxitos que no llegan a sus botas por casualidad sino después de muchos años de esfuerzos, de sacrificios y de trabajo. Por lo cual, queremos aprovechar la ocasión para felicitar de nuevo a nuestras jugadoras por sus compromisos con el fútbol sala, convirtiéndose así en referentes para otros niños y niñas.

¡Continuad así Campeonas!

Volver arriba