Saltear al contenido principal
L’Infantil Femení, Subcampió De Catalunya! || El Infantil Femenino, ¡Subcampeón De Cataluña!

L’Infantil femení, Subcampió de Catalunya! || El Infantil femenino, ¡Subcampeón de Cataluña!

El nostre equip femení més jove, que finalitzava aquest passat diumenge la lliga, es queda a una passada del Campionat d’Espanya: ha acabat la temporada en segona posició empatades amb les primeres!

L’Infantil femení, després d’una Fase prèvia de grups on va aconseguir el passe al Campionat de Catalunya, ha acabat Subcampió de Catalunya en un emocionant final de lliga. La darrera jornada, disputada aquest passat cap de setmana, ha estat clau pel desenllaç de la lliga. Les nostres arribaven a la darrera jornada empatades a punts amb el Palau-Solità i Plegamans «A» i, amb el gol average empatat però amb una diferència de gols menor, necessitaven guanyar el seu partit i que el seu rival més directe es deixés algun punt a l’últim partit. Finalment, tots dos equips van guanyar els seus respectius partits i això va deixar les coses com estaven.

Des del Club volem felicitar a les nostres petites pel gran treball realitzat al llarg de tota la temporada, on han demostrat, jornada darrera jornada, que eren fermes candidates al títol de lliga, aconseguint, a més, ser l’equip menys golejat de la categoria! Així mateix, les convidem que continuïn treballant i creixent com ho estan fent perquè estem convençuts que el futbol sala els hi retornarà tot allò que es mereixen! Felicitats petites!

_____________________________________________________________________________________________________________________

Nuestro equipo femenino más joven, que finalizaba este pasado domingo la liga, se queda un paso del Campeonato de España: ¡ha acabado la temporada en segunda posición empatadas con las primeras!

El Infantil femenino, después de una Fase previa de grupos donde consiguió el pase al Campeonato de Cataluña, ha acabado Subcampeón de Cataluña en un emocionante final de liga. La última jornada, disputada este pasado fin de semana, ha estado clave para el desenlace de la liga. Las nuestras llegaban a la última jornada empatadas a puntos con el Palau-solità i Plegamans «A» y, con el gol average empatado pero con una diferencia de goles menor, necesitaban ganar su partido y que su rival más directo se dejara algún punto en el último partido. Finalmente, ambos equipos ganaron sus respectivos partidos y esto dejó las cosas como estaban.

Desde el Club queremos felicitar a nuestras pequeñas por el gran trabajo realizado a lo largo de toda la temporada, donde han demostrado, jornada tras jornada, que eran firmes candidatas al título de liga, consiguiendo, además, ¡ser el equipo menos goleado de la categoría! Así mismo, ¡las invitamos a que continúen trabajando y creciendo como lo están haciendo porque estamos convencidos de que el fútbol sala se les devolverá todo aquello que se merecen! ¡Felicidades pequeñas!

Volver arriba