Saltear al contenido principal
Manolo Moya, Benvingut! || Manolo Moya, ¡bienvenido!

Manolo Moya, benvingut! || Manolo Moya, ¡bienvenido!

EL TÈCNIC MOLLETÀ ES CONVERTEIX EN EL NOU ENTRENADOR DEL SÈNIOR A FEMENÍ

Manolo Moya (Mollet del Vallès, 1975), llicenciat en Educació Física i tècnic superior esportiu de futbol sala (nivell 3), agafa les regnes del primer equip femení.

Moya arriba al Club després que la passada temporada entrenés al Manresa F.S. procedent del Montpellier Mediterranée Futsal. Una etapa a França que es va allargar fins a sis temporades i on va coincidir, entre d’altres, amb l’actual entrenador de l’Ourense F.S.F. A la temporada 2013-2014, va encetar el seu camí al Cannes Bocca Futsal (Ligue 1), un equip amb el qual va quedar Subcampió de Lliga i de Copa. A la següent temporada, va passar a integrar-se com a tècnic de l’Etoile Lavalloise Futsal. I, a partir del 2015, es va incorporar al Montpellier com a primer entrenador al llarg de quatre temporades, assolint l’ascens a la Ligue 1 a la primera d’elles.

Abans de la seva etapa a França, el tècnic havia estat seleccionador català a la categoria de Sub16 masculina i havia entrenat al F.C. Barcelona en categoria cadet, i als primers equips de l’A.E. Centelles, del Canet de Mar F.S i del desaparegut Montornès, a 1ª Nacional A (actual 2ª Divisió B).

Així mateix, a més de les tasques d’entrenador, Moya també ha col·laborat en diverses etapes a l’Escola d’entrenadors de la Federació Catalana de Futbol (FCF).

Sense dubte, Manolo Moya compta amb una gran trajectòria com a professional del futbol sala que, malgrat que sigui la seva primera experiència en el món femení, ajudarà a les nostres noies aconseguir un alt rendiment a 1ª Divisió Nacional, una categoria molt exigent.

Et desitgem molta força i molta sort en aquesta nova etapa míster!

_____________________________________________________________________________________________________________________

EL TÉCNICO MOLLETENSE SE CONVIERTE EN EL NUEVO ENTRENADOR DEL SÉNIOR A FEMENINO

Manolo Moya (Mollet del Vallés, 1975), licenciado en Educación Física y técnico superior deportivo de fútbol sala (nivel 3), coge las riendas del primer equipo femenino.

Moya llega al Club después de que la pasada temporada entrenara al Manresa F.S. procedente del Montpellier Mediterranée Futsal. Una etapa en Francia que se alargó hasta seis temporadas y donde coincidió, entre otros, con el actual entrenador del Ourense F.S.F. En la temporada 2013-2014, comenzó su camino en el Cannes Bocca Futsal (Ligue 1), un equipo con el cual quedó Subcampeón de Liga y de Copa. En la siguiente temporada, pasó a integrarse como técnico del Etoile Lavalloise Futsal. Y, a partir del 2015, se incorporó en el Montpellier como primer entrenador a lo largo de cuatro temporadas, logrando el ascenso a la Ligue 1 en la primera de ellas.

Antes de su etapa en Francia, el técnico había sido seleccionador catalán en la categoría de Sub16 masculina y había entrenado al F.C. Barcelona en categoría cadete, y a los primeros equipos del A.E. Centelles, del Canet de Mar F.S y del desaparecido Montornés, en 1ª Nacional A (actual 2ª División B).

Asimismo, además de las tareas de entrenador, Moya también ha colaborado en varias etapas en la Escuela de entrenadores de la Federación Catalana de Fútbol (FCF).

Sin duda, Manolo Moya cuenta con una gran trayectoria como profesional del fútbol sala que, a pesar de que sea su primera experiencia en el mundo femenino, ayudará a nuestras chicas conseguir un alto rendimiento en 1ª División Nacional, una categoría muy exigente.

¡Te deseamos mucha fuerza y mucha suerte míster!

Volver arriba