Saltear al contenido principal
Marta De Los Riscos I Anna Muniesa, Campiones D’Espanya Sub 20 Amb La Selecció Catalana || Marta De Los Riscos Y Anna Muniesa, Campeonas De España Sub 20 Con La Selección Catalana

Marta de los Riscos i Anna Muniesa, campiones d’Espanya sub 20 amb la selecció catalana || Marta de los Riscos y Anna Muniesa, campeonas de España sub 20 con la selección catalana

Marta de los Riscos (Barcelona, 1999) i Anna Muniesa (Barcelona, 2000), jugadores del primer equip femení de l’AE Penya Esplugues, s’han proclamat campiones d’Espanya amb la selecció catalana després de derrotar (2-1) a Galícia a la final jugada aquest diumenge a Las Rozas (Madrid). Amb aquesta victòria Catalunya entra a l’Olimp del futbol sala ja que ha guanyat el campionat d’Espanya de seleccions territorials sub 20 femení per segon any consecutiu. A la semifinal Catalunya havia vençut (3-1) Múrcia.

En una final molt disputada la selecció catalana, dirigida per Jordi Gay, sempre va portar la iniciativa en el joc i en el marcador. Marta de los Riscos va contribuir a la victòria amb tres dels cinc gols de la selecció i Anna Muniesa amb nombroses aturades de mèrit.

Marta de los Riscos (pivot) vesteix, per segona temporada, la camiseta blanc-i-vermella del primer equip de l’AE Penya Esplugues, club amb el qual ha guanyat la Copa Catalunya 2017 i 2018 i s’ha estrenat com a internacional amb la selecció espanyola absoluta.

Anna Muniesa (portera) va fitxar aquest estiu passat per la disciplina de l’AE Penya Esplugues, equip amb el qual ha guanyat la Copa Catalunya 2018, al mateix temps que amb la selecció espanyola sub 18 ha obtingut aquesta temporada la medalla de bronze dels Jocs Olímpics de la Joventut celebrats a Buenos Aires.

(Fotografies:  FCF)

_____________________________________________________________________________________________________________________

Marta de los Riscos (Barcelona, ​​1999) y Anna Muniesa (Barcelona, ​​2000), jugadoras del primer equipo femenino de la AE Penya Esplugues, se han proclamado campeonas de España con la selección catalana tras derrotar (2-1) en Galicia en la final jugada este domingo en Las Rozas (Madrid). Con esta victoria Catalunya entra en el Olimpo del fútbol sala ya que ha ganado el campeonato de España de selecciones territoriales sub 20 femenino por segundo año consecutivo. En la semifinal Catalunya había vencido (3-1) Murcia.

En una final muy disputada la selección catalana, dirigida por Jordi Gay, siempre llevó la iniciativa en el juego y en el marcador. Marta de los Riscos contribuyó a la victoria con tres de los cinco goles de la selección y Anna Muniesa con numerosas paradas de mérito.

Marta de los Riscos (pivote) viste, por segunda temporada, la camiseta blanquiroja del primer equipo de la AE Penya Esplugues, club con el que ha ganado la Copa Catalunya 2017 y 2018, y se ha estrenado como internacional con la selección española absoluta.

Anna Muniesa (portera) fichó el verano pasado por la disciplina de la AE Penya Esplugues, equipo con el que ha ganado la Copa Catalunya 2018, al tiempo que con la selección española sub 18 ha obtenido esta temporada la medalla de bronce de los Juegos Olímpicos de la Juventud celebrados en Buenos Aires.

(Fotografías: FCF)
Volver arriba