Saltear al contenido principal
Marta De Los Riscos: “Tot Esforç Té La Seva Recompensa” || Marta De Los Riscos: «Todo Esfuerzo Tiene Su Recompensa»

Marta de los Riscos: “Tot esforç té la seva recompensa” || Marta de los Riscos: «Todo esfuerzo tiene su recompensa»

La pivot de l’AE Penya Esplugues, Marta de los Riscos (Barcelona, 1999), tanca la seva etapa amb la selecció catalana amb l’obtenció del Campionat d’Espanya 2019 amb la sub 20. De los Riscos, que destaca l’autoexigència i la il·lusió de les jugadores, ja va ser campiona amb la sub 21 l’any passat. Amb la selecció espanyola, després d’haver competit amb la sub 17, la temporada passada va debutar amb la selecció absoluta al Torneig de l’Amistat de Moscou.

Què significa per una esportista com tu poder guanyar el Campionat d’Espanya?

És un orgull poder defensar els colors de la selecció catalana. És una experiència increïble que em serveix per seguir creixent. Em fa veure que tot esforç té la seva recompensa. Vull donar les gràcies a totes aquelles persones que han confiat en mi i han estat amb mi dia rere dia.

Quines són les coses que us han fet guanyar?

Crec que en tot moment hem sigut un equip molt unit, constant i lluitador.  Aquest any he coincidit amb jugadores amb les que porto molts anys jugant i era una motivació extra per aconseguir el campionat.  Però, em quedo amb l’actitud, l’autoexigència, les ganes i la il·lusió de cada una de les jugadores.

Què t’emportes? què et quedarà de l’experiència d’aquest campionat amb la sub 20? 

M’emporto a dotze companyes extraordinàries i un cos tècnic meravellós que han fet d’un somni una realitat. Al ser l’últim campionat on puc participar, em queda l’alegria d’haver fet bé la feina i tanco la meva etapa a la selecció catalana de la millor manera possible, amb molts bons records i moltes alegries.

Quins són els objectius de la temporada a partir d’ara amb la Penya Esplugues?

A nivell de grup, entrar a Copa. A nivell individual, seguir aprenent i creixent com a jugadora.

Què representa per tu el futbol sala? 

És un estil de vida. Porto 10 anys jugant-lo i crec que transmet molts valors, com el treball en equip, el respecte o la companyonia. Em permet relacionar-me amb gent que té la mateixa afició que jo i és gratificant.

_____________________________________________________________________________________________________________________

La pívot del AE Penya Esplugues, Marta de los Riscos (Barcelona, ​​1999), cierra su etapa con la selección catalana con la obtención del Campeonato de España 2019 con la sub 20. De los Riscos, que destaca la autoexigencia y la ilusión de las jugadoras, ya fue campeona con la sub 21 el año pasado. Con la selección española, después de haber competido con la sub 17, la temporada pasada debutó con la selección absoluta en el Torneo de la Amistad de Moscú.

¿Qué significa para una deportista como tú poder ganar el Campeonato de España?

Es un orgullo poder defender los colores de la selección catalana. Es una experiencia increíble que me sirve para seguir creciendo. Me hace ver que todo esfuerzo tiene su recompensa. Quiero dar las gracias a todas aquellas personas que han confiado en mí y han estado conmigo día tras día.

¿Cuáles son las cosas que te han hecho ganar?

Creo que en todo momento hemos sido un equipo muy unido, constante y luchador. Este año he coincidido con jugadoras con las que llevo muchos años jugando y era una motivación extra para conseguir el campeonato. Pero, me quedo con la actitud, la autoexigencia, las ganas y la ilusión de cada una de las jugadoras.

¿Qué te llevas? ¿qué te quedará de la experiencia de este campeonato con la sub 20?

Me llevo a doce compañeras extraordinarias y un cuerpo técnico maravilloso que han hecho de un sueño una realidad. Al ser el último campeonato donde puedo participar, me queda la alegría de haber hecho bien el trabajo y cierro mi etapa en la selección catalana de la mejor manera posible, con muchos buenos recuerdos y muchas alegrías.

¿Cuáles son los objetivos de la temporada a partir de ahora con la Penya Esplugues?

A nivel de grupo, entrar en Copa. A nivel individual, seguir aprendiendo y creciendo como jugadora.

¿Qué representa para ti el fútbol sala?

Es un estilo de vida. Llevo 10 años jugándolo y creo que transmite muchos valores, como el trabajo en equipo, el respeto o el compañerismo. Me permite relacionarme con gente que tiene la misma afición que yo y es gratificante.

Volver arriba