Saltear al contenido principal
Més Que Un Partit, Una Festa || Más Que Un Partido, Una Fiesta

Més que un partit, una festa || Más que un partido, una fiesta

Així és com es va viure ahir el partit que enfrontava a la Selecció Espanyola amb el combinat de jugadores de la Lliga Foro 16 feminismo, l’All Star. 

 

 

 

 

 

 

El partit, que va acabar amb un 3 a 0 al marcador a favor de la selecció, va evidenciar el bon estat que viu aquest esport gràcies a una lliga que cada vegada és més competitiva. Un resultat que no reflecteix la igualtat que es va viure al llarg de tot el partit i que només es va distanciar als darrers minuts del partit, quan l’All Star va proposar el joc de 5.
Tant la Berta Velasco, que va sortir de titular, com la Marta de los Riscos i l’Anna Muniesa van poder gaudir de primera mà d’aquesta cita històrica sent protagonistes d’ella.

(Fotografies: CSD i Sefutbol)

_____________________________________________________________________________________________________________________

Así es como se vivió ayer el partido que enfrentaba a la Selección Española con el combinado de jugadoras de la Liga Foro 16 feminismo, el All Star.

 

 

 

 

 

El partido, que acabó con un 3 a 0 en el marcador a favor de la selección, evidenció el buen estado que vive este deporte gracias a una liga que cada vez es más competitiva. Un resultado que no refleja la igualdad que se vivió a lo largo de todo el partido y que sólo se distanció en los últimos minutos del partido, cuando el All Star propuso el juego de 5.
Tanto Berta Velasco, que salió de titular, como la Marta de los Riscos y Anna Muniesa pudieron disfrutar de primera mano de esta cita histórica siendo protagonistas de ella.

(Fotografías: CSD y Sefutbol)
Volver arriba