Saltear al contenido principal
Millor Jugadora De Futbol Sala De La Temporada 2017-18 || Mejor Jugadora De Fútbol Sala De La Temporada 2017-18

Millor jugadora de futbol sala de la temporada 2017-18 || Mejor jugadora de fútbol sala de la temporada 2017-18

Berta Velasco: » És un reconeixament totalment inesperat que em fa molta il·lusió» 

Berta Velasco, capitana del sènior femení de l’A.E. Penya Esplugues, ha rebut el guardó de millor jugadora de la temporada 2018-7-18 a la gala del Comitè Nacional de Futbol Sala de la RFEF que s’ha celebrat aquest dimecres a la la Ciudad del Futbol de Las Rozas (Madrid). L’elecció, feta a través d’una votació de les jugadores de tots els equips de 1a divisió, li ha fet «molta il·lusió».

Berta, una de les fixes en les convocatòries de la selecció espanyola dels últims anys, és esquerrana i juga d’ala. Destaca pel seu esperit competitu. Desplega un ritme de joc elevat que marca la diferència. Avui és un autèntic referent en actiu del futbol sala femení a Espanya.

Què representa per tu aquest guardó?

És un reconeixement totalment inesperat i, tot i que no soc gaire partidària de premis individuals en esports col·lectius, que les companyes dels diferents equips et tinguin en compte fa molta il·lusio.

Què és el primer que vas pensar quan et van comunicar l’elecció?

Que s’havien equivocat!

Aquesta temporada jugaràs pel febrer amb la selecció espanyola la fase final del primer Europeu de Futbol Sala femení. Què n’esperes?

És cert que al febrer hi ha la fase final de l’Europeu. És un esdeveniment únic i molt il·lusionant que, si finalment tinc la oportunitat de poder viure, espero poder disfrutar compartint pista amb les grandissimes jugadores que en formen part i la cirereta seria assolir l’objectiu d’endur-nos el 1r Europeu oficial.

Amb l’equip de l’AE Penya Esplugues porteu una trajectòria extraordinària. Quins són els vostres objectius?

Tot i la bona trajectoria que portem, els nostres objectius no han canviat: afrontar cada partit com una final i intentar competir cada minut contra cada equip.

Quin és el teu missatge per a les noies que estan jugant ara mateix a futbol sala i aspiren a jugar un dia amb un equip punter com el vostre?

No crec que sigui ningú per enviar missatges… Pero si hagués de recomanar alguna cosa seria que juguin per passar-ho bé perquè quan una disfruta d’allò que fa és quan les coses surten.

Foto amb Natalia Orive, presidenta de l’AJFSF, i el director tècnic de futbol sala de la RFEF, José Venancio López

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

Berta Velasco: » Es un reconocimiento totalmente inesperado que me hace mucha ilusión»

Berta Velasco, capitana del sénior femenino del A.E. Penya Esplugues, ha recibido el galardón de mejor jugadora de la temporada 2018-7-18 en la gala del Comité Nacional de Fútbol Sala de la RFEF que se ha celebrado este miércoles en la la Ciudad del Fútbol de Las Rozas (Madrid). La elección, efectuada a través de una votación de las jugadoras de todos los equipos de 1ª división, le ha hecho «mucha ilusión»

Berta, una de las fijas en las convocatorias de la selección española de los últimos años, es zurda y juega de ala. Destaca por su espíritu competitivo. Despliega un ritmo de juego elevado que marca la diferencia. Hoy es un auténtico referente en activo del fútbol sala femenino en España.

¿Qué representa para ti este galardón?

Es un reconocimiento totalmente inesperado y, aunque no soy muy partidaria de premios individuales en deportes colectivos, que las compañeras de los diferentes equipos te tengan en cuenta hace mucha ilusión.

¿Qué es lo primero que pensaste cuando te comunicaron la elección?

Que se habían equivocado.

Esta temporada jugarás en febrero con la selección española la fase final del primer Europeo de Fútbol Sala femenino ¿Qué esperas?

Es cierto que en febrero está la fase final del europeo. Es un evento único y muy ilusionante que, si finalmente tengo la oportunidad de poder vivir, espero poder disfrutar compartiendo pista con las grandísimas jugadores que la integran y la guinda sería alcanzar el objetivo de llevarnos el 1º Europeo oficial.

Con el equipo de la AE Penya Esplugues lleváis una trayectoria extraordinaria. ¿Cuáles son sus objetivos?

A pesar de la buena trayectoria que llevamos, nuestros objetivos no han cambiado: afrontar cada partido como una final e intentar competir cada minuto contra cada equipo.

¿Cuál es tu mensaje para las chicas que están jugando ahora mismo a fútbol sala y aspiran a jugar un día con un equipo puntero como el vuestro?

No creo que sea nadie para enviar mensajes… Pero si hubiera de recomendar algo, sería que jueguen para pasarlo bien porque cuando una disfruta de lo que hace es cuando las cosas salen.

Foto con Natalia Orive, presidenta de la AJFSF, y el director técnico de fútbol sala de la RFEF, José Venancio López
Volver arriba