Saltear al contenido principal
Muni Es Queda A Les Portes De La Final || Muni Se Queda A Las Puertas De La Final

Muni es queda a les portes de la Final || Muni se queda a las puertas de la Final

La Selecció Espanyola femenina de Futbol sala Sub-18, amb la nostra portera al capdavant, va perdre ahir 2 a 3 contra un combatiu Japó que va aconseguir donar la volta al marcador. Muni, que va disputar els 40 minuts, lluitarà pel bronze davant la selecció de Bolívia mentre que el Japó, per la seva part, s’enfrontarà contra Portugal per a la consecució de l’or.

Des del club, volem enviar molta força i ànims a tota la selecció, en especial a l’Anna Muniesa, i molta pel darrer partit dels Jocs Olímpics de la Joventut.

____________________________________________________________________________________________________________________

 

La Selección Española femenina de Fútbol sala Sub-18, con nuestra portera al frente, perdió ayer 2 a 3 contra un combativo Japón que consiguió dar la vuelta al marcador. Muni, que disputó los 40 minutos, luchará por el bronce delante de la selección de de Bolivia mientras que Japón, por su parte, se enfrentará contra Portugal para la consecución del oro.

Desde el club, queremos enviar mucha fuerza y ánimos a toda la selección, en especial a Anna Muniesa, y mucha suerte para el último partido de los Juegos Olímpicos de la Juventud.

Volver arriba